Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Արագ ստացվող, համեղ ուտեստ

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Արագ ստացվող, համեղ ուտեստ

Խոզի փափուկ միսը հավասարապես լավն է թե թխած, թե արևով չորացրած, թե տապակած: Այսօր մենք ձեզ հետ կիսում են վերջինի բաղադրատոմս:

Մուգ գարեջրի մեջ փափուկ խոզի փորի միսը կատարյալ է նախաճաշի բուտերբրոդների համար և ոչ միայն: Ինչու՞ չմատուցել այն որպես նախուտեստ տոնական սեղանին: Ձեր հյուրերը ոչ միայն գոհ կլինեն, այլև կխնդրեն բաղադրատոմսը:

Տապակի մեջ խոզի միսը ստացվում է զարմանալիորեն համեղ, փափուկ և քնքուշ. Հալվում է հենց բերանում: Ես սիրում եմ այս ուտեստը պատրաստել տոների առիթով: Որպես կանոն, ես այն վայելում եմ վաղ առավոտյան թարմ բանջարեղենի և կանաչների հետ: Դուք նույնպես փորձեք: Համոզված եմ, որ կգնահատեք այս համեղ և պարզ բաղադրատոմսը:

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզի որովայնի միս 750 գ
  • Շաքարավազ 0.5 թեյի գդալ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ
  • Պղպեղի խառնուրդ 1 թեյի գդալ
  • Պապրիկա 1 թեյի գդալ
  • Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
  • Սև գարեջուր 500 մլ

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Պատրաստման եղանակը

  1. Խոզի փորի միսը դնել տաք տապակի մեջ և տապակել հավասարաչափ մինչև ոսկե դարչնագույնը ուժեղ կրակի վրա: Եթե ​​կրծքի միսը չի տեղավորվում տապակի մեջ, կարող եք այն մեջտեղից կտրել:
  2. Խորը ամանի մեջ խառնել գարեջուրը, սոյայի սոուսը, շաքարը, աղը, համեմունքները և մանրակրկիտ խառնել: Խառնուրդը լցնել խոզի մսի վրա, ծածկել տապակը կափարիչով և շոգեխաշել 40 րոպե:
  3. Հեռացնել տապակը կրակից և թող կրծքամիսն ամբողջովին սառչի կափարիչի տակ: Դնել սառած կրծքամիսը սառնարանում:

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով

Ճաշատեսակն աներևակայելի ախորժելի տեսք ունի, իսկ տապակի մեջ մուգ գարեջրի մեջ խոզի մսի համը պարզապես աստվածային է:

Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք