Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Արագ ստացվող, համեղ ուտեստ
Խոզի փափուկ միսը հավասարապես լավն է թե թխած, թե արևով չորացրած, թե տապակած: Այսօր մենք ձեզ հետ կիսում են վերջինի բաղադրատոմս:
Մուգ գարեջրի մեջ փափուկ խոզի փորի միսը կատարյալ է նախաճաշի բուտերբրոդների համար և ոչ միայն: Ինչու՞ չմատուցել այն որպես նախուտեստ տոնական սեղանին: Ձեր հյուրերը ոչ միայն գոհ կլինեն, այլև կխնդրեն բաղադրատոմսը:
Տապակի մեջ խոզի միսը ստացվում է զարմանալիորեն համեղ, փափուկ և քնքուշ. Հալվում է հենց բերանում: Ես սիրում եմ այս ուտեստը պատրաստել տոների առիթով: Որպես կանոն, ես այն վայելում եմ վաղ առավոտյան թարմ բանջարեղենի և կանաչների հետ: Դուք նույնպես փորձեք: Համոզված եմ, որ կգնահատեք այս համեղ և պարզ բաղադրատոմսը:
Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խոզի որովայնի միս 750 գ
- Շաքարավազ 0.5 թեյի գդալ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
- Պղպեղի խառնուրդ 1 թեյի գդալ
- Պապրիկա 1 թեյի գդալ
- Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
- Սև գարեջուր 500 մլ
Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով. Պատրաստման եղանակը
- Խոզի փորի միսը դնել տաք տապակի մեջ և տապակել հավասարաչափ մինչև ոսկե դարչնագույնը ուժեղ կրակի վրա: Եթե կրծքի միսը չի տեղավորվում տապակի մեջ, կարող եք այն մեջտեղից կտրել:
- Խորը ամանի մեջ խառնել գարեջուրը, սոյայի սոուսը, շաքարը, աղը, համեմունքները և մանրակրկիտ խառնել: Խառնուրդը լցնել խոզի մսի վրա, ծածկել տապակը կափարիչով և շոգեխաշել 40 րոպե:
- Հեռացնել տապակը կրակից և թող կրծքամիսն ամբողջովին սառչի կափարիչի տակ: Դնել սառած կրծքամիսը սառնարանում:
Ճաշատեսակն աներևակայելի ախորժելի տեսք ունի, իսկ տապակի մեջ մուգ գարեջրի մեջ խոզի մսի համը պարզապես աստվածային է:
Խոզի փափկամիսը մուգ գարեջրով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խոզի միսը ջեռոցում