Խրթխրթան բլիթներ սպիտակաձավարով
Ստացվում են փխրուն բլիթներ վարդագույն և անուշաբույր:
Յուրօրինակ և շատ հեշտ պատրաստվող բաղադրատոմս։ Անպայման փորձեք, դրանք դուր կգան բացարձակապես բոլորին: Իրական գտածո ցանկացած տնային տնտեսուհու համար:
Содержание
Խրթխրթան բլիթներ սպիտակաձավարով․ Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Սպիտակաձավար 1/2 բաժակ
- Ալյուր 2 բաժակ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
- Եռացող ջուր 2 բաժակ
Խմորը յուղելու համար
- Հալված կարագ 100 մլ
Խրթխրթան բլիթներ սպիտակաձավարով․ Պատրաստման եղանակը
- Մաղել սպիտակաձավարը խորը ամանի մեջ: Հետո ալյուրը նույնպես մաղել, ավելացնել աղը և փխրեցուցիչը: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Եռման ջուր լցնել և կրկին խառնել: Հունցել փափուկ և քնքուշ խմոր: Պատրաստի խմորը բաժանել 4 մասի: Մենք յուրաքանչյուր մասը գնդել և յուղել դրանք բուսական յուղով:
- Խմորը թողնել 20 րոպե հանգստանա, ապա յուրաքանչյուր գնդիկ գրտնակել բարակ շերտով: Այն յուղել հալված կարագով: Վրան շաղ տալ օսլա:
- Ցանկության դեպքում ավելացնել կաթնաշոռ և պանիր: Ծալել բլիթը մեջտեղից, և ոլորել ռուլետի նման։ Դա պետք է անել խմորի յուրաքանչյուր մասի հետ, ապա թեթևակի սեղմել վերևից:
- Այժմ կրկին գրտնակել փոքրիկ բլիթներ: Տապակել երկու կողմերից չոր տապակի մեջ միջին կրակի վրա մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա:
Խրթխրթան բլիթները սպիտակաձավարով պատրաստ են: Աներևակայելի համեղ ու պարզ բաղադրատոմս:
Բարի ախորժակ։
Ֆիթնես Հաց․ Առողջ դիետիկ Հաց ստանալու Բաղադրատոմս Տնային Պայմաններում