Խրթխրթան թթու վարունգ. Սա այն նախուտեստն է, որ անպայման պետք է փորձեք
Թեթևակի կծվությամբ, թթու դրած վարունգի բաղադրատոմսը ձեզ շատ դուր կգա: Բանկայի մեջ պատրաստեք այս համեղ խորտիկը:
Կծու, բուրավետ, թեթև աղած վարունգը անփոխարինելի նախուտեստ է, որը երբեք ավելորդ չէ ցանկացած սեղանի վրա:
Содержание
Խրթխրթան թթու վարունգ. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
- վարունգ 1 կգ
- ջուր 1 լ
- ծովաբողկի 1 տերև
- սխտոր 4 պճեղ
- աղ 2 ճաշի գդալ
- շաքար 1 ճաշի գդալ
- չոր սամիթ 2 հովանոց
Խրթխրթան թթու վարունգ. Պատրաստման եղանակը
- Ավելի լավ է վարունգն ընտրել փոքր կամ միջին չափի, լվանալ դրանք, կտրել պոչերը և լցնել մաքուր, սառը ջրի մեջ, թողնել 1 ժամ:
- Խոշոր կտորներով կտրել ծովաբողկի տերևը:
- Տարայի մեջ շերտերով դնել կանաչին և վարունգը, կտրատած սխտորը:
- Լուծել աղը և շաքարը եռացող ջրի մեջ, այն տաք վիճակում լցնել վարունգի վրա և ծածկել ափսեով, վրան դնել բեռ:
- Այսպես տարան թողնել 2 օր:
- Կրկին պատրաստեք սխտոր, սամիթ և ծովաբողկի տերևը:
- Վարունգները լվանալ հոսող ջրի տակ:
- Քամել աղաջուրը և եռացնել, հանել փրփուրը և լցնել այն բանկաների մեջ (նախապես ստերիլացված) շարված վարունգի և թարմ կանաչիների վրա:
- Ամուր փակել բանկաները կափարիչներով, շրջել, փաթաթել և թողնել, որ սառչի:
Հուշում. Դուք կարող եք փոխարինել սովորական աղը ծովի աղով: Բանկաների մեջ կարող եք դնել նաև այն կանաչիները, որոնք սովորաբար օգտագործում եք բանջարեղենը պահպանելիս:
Խրթխրթան թթու վարունգը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Խառը թթու