Խրթխրթան պղպեղի պահածո պատրաստեք և համեղ կերակուրներ եփելու մասին չեք մտահոգվի: Փակեք թեկուզ 100 բանկա:
Այս բաղադրատոմսը կօգնի բանկաների մեջ քաղցր պղպեղ պատրաստել շատ համեղ, բուրավետ և խրթխրթան: Սա կատարյալ խորտիկ է մարինացված սնկի և թխած մսի հետ մատուցելու համար:
Խրթխրթան պղպեղի պահածո. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ քաղցր պղպեղ 2 կգ
_ ջուր 400 մլ
_ շաքարավազ 80 գ
_ բուսական յուղ 100 մլ
_ քացախ 9% 100 մլ
_ աղ 1 թեյի գդալ
_ սխտոր 3 պճեղ յուրաքանչյուր բանկայի համար
Խրթխրթան պղպեղի պահածո. Պատրաստման եղանակը
_Պահածոյի գեղեցիկ և ախորժելի տեսք ունենալու և շատ համեղ լինելու համար ընտրեք տարբեր գույների, շատ մսոտ պղպեղ։
_ Կտրել 2, 4 կամ 6 շերտեր։
_ Լցնել կաթսայի մեջ, աղ անել և լցնել շաքարավազը, ջուրը, բուսայուղը և քացախը, խառնել և դնել վառարանի վրա։
_Երբ ամեն ինչ եռա, կրակն իջեցնել և եփել 10 րոպե։
_Կտրել սխտորը շերտերով և դնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ:
_Պղպեղը շարել, մի փոքր սեղմել և լցնել կաթսայի մեջ մնացած հեղուկը։
_Կափարիչներով փակել, բանկաները շրջել, փաթաթել, թողնել, մինչև սառչեն։
Այս պահածոները կարող եք մառանում կամ նկուղում, դրանք կարող են մնալ երկար ժամանակ, ավելի քան մեկ տարի:
Կարող եք մատուցել այս պղպեղը թխած կարտոֆիլի, պյուրեի հետ, բայց այլ կողմնակի ուտեստների հետ նույնպես լավ է համադրվում: Այս պղպեղով կարելի է նաև մարինացնել խոզի միսը, այն ստացվում է մի փոքր կծու նոտայով։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարմիր պղպեղի պատրաստման եղանակը