Ծիրանի մուրաբա առանց պտուղները եփելու

ծիրանի մուրաբա ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Ծիրանի մուրաբա առանց պտուղները եփելու. Այս քաղցրեղենն առավել լավ է պահպանում Ծիրանի բնական համը, բույրը և ամենակարևորը` օգտակարությունը:

Մուրաբան ունենում է ամբողջական կտորներ և տպավորություն է, որ ուտում եք գրեթե թարմ միրգը: Բացի պտղամսից, որը պահպանում է գեղեցիկ տեսքը, մուրաբայի անուշաբույր օշարակը պարզապես հեքիաթային է: Այս մուրաբան արժե պատրաստել, դուք չեք զղջա դրա համար:

ծիրանի մուրաբա

Ծիրանի մուրաբա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • 3 կգ ծիրան
  • 2 կգ 250 գ շաքար
  • 500 մլ ջուր
  • 4 գրամ կիտրոնաթթու

ծիրանի մուրաբա

ծիրանի մուրաբա

Ծիրանի մուրաբա. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Լվանալ և կիսել ծիրանները:
  2. Խառնել ջուրը և շաքարը և դնել կրակի վրա: Օշարակը եփել կրակի վրա առաջին անգամ 25 րոպե, վերջում ավելացնել կիտրոնաթթուն:
  3. Ծիրանի կտորները լցնել եռացրած օշարակի մեջ և թողնել 30 րոպե: Օշարակից հեռացնել ծիրանի կտորները գդալով, իսկ օշարակը կրկին դնել կրակի վրա և եփել 20 րոպե, օշարակը հանել կրակից և կրկին ավելացրեք ծիրանները:
  4. Կրկին մի կողմ դնել օշարակով ամանը ևս 30 րոպե և հեռացնել հատապտուղները: Օշարակը երրորդ անգամ դնել կրակի վրա և 20 րոպե եփել, հեռացնել փրփուրը, ավելացնել ծիրանները:
  5. Օշարակը ծիրանի հետ միասին լցնել բանկաների մեջ: Բանկաները բնականաբար պետք է ստերիլիզացված լինեն:
  6. Կափարիչներով ամուր փակել բանկաները, այնուհետև շրջել դրանք գլխիվայր և թույլ տվեք սառչի այս ձևով: Պահել մութ տեղում:

ծիրանի մուրաբա

Ծիրանի մուրաբան առանց պտուղները եփելու պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք