Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան. Պատրաստվում է 10 րոպեում իսկ հաճույքն աննկարագրելի է

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան. Հարմար է տարտալետների, կամ սովորական մատուցմամբ:

Այժմ բոլորը գիտեն, որ ծովախեցգետնի ձողիկներն իրականում ծովախեցգետնի միս չեն պարունակում: Հակառակ դեպքում այս դելիկատեսը մեծ գումար կարժենա։

Ծովախեցգետնի միս ստանալը կարող է բավականին խնդրահարույց լինել, այն պահանջում է մեծ արտադրական ռեսուրսներ: Այդ իսկ պատճառով հորինվել է խեցգետնի միսը աղացած ձկով և ճարպով փոխարինելու եղանակը։ Այսպիսով ձողիկների օգտագործումն ավելի հասանելի դարձավ լայն զանգվածներին։

Այս ձողիկների պահանջարկը տոնական օրերին աճելու միտում ունի, որովհետև մարդիկ սկսում են պատրաստել տարբեր աղցաններ։ Եկեք այսպիսի  մի ուտեստ պատրաստենք փոփոխված ձևով, որը հարմար է նույնիսկ տարտալետների համար։

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան. Բաղադրությունը

_ ծովախեցգետնի ձողիկներ — 250 գ

_ աղ — 1 պտղունց

_ կորեական գազար — 250 գ

_ մայոնեզ — 150 գ

_ հավի ձու — 4 հատ

_ սխտոր — 2 պճեղ

_ կոշտ պանիր — 100 գ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_ Պինդ խաշել ձվերը, հովացնել և մաքրել։

_ Ծովախեցգետնի ձողիկներ կտրատել փոքր խորանարդիկներով:

_ Մանրացնել պանիրը խոշոր քերիչով։

_ Նույն կերպ մանրացնել ձվերը։

_ Մանր քերիչով մանրացնել սխտորի պճեղները։

_ Կորեական գազարը, ծովախեցգետնի ձողիկները, պանիրը, ձուն և սխտորը խառնել իրար։

_ Աղցանը համեմել մայոնեզով, աղով և մանրակրկիտ խառնել։

_ Նախուտեստը մատուցելիս խորհուրդ ենք տալիս զարդարելու համար վերցնել կանաչի և չերրի լոլիկ։

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Ստացվում է անսովոր, միևնույն ժամանակ թեթև և խնայող աղցան։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան բրոկոլիով

Խնդրում ենք Գնահատեք