Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ. Սենդվիչներ պատրաստելու համար արագ ու անչափ համեղ անզուգական քսուկ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ. Համեղ ձկնամթերքի կիրառման հետաքրքիր տարբերակ:

Պաշտետները համարվում են սովորական ընտանիքի սեղանի ոչ ամենատարածված ուտեստը։

Այս նախուտեստը հորինվել է 1594 թվականին Հենրի IV թագավորի համար։ Այս մսային զանգվածի բաղադրությունը ներառում էր մսի բաղադրիչների լայն տեսականի՝ խոզի մսից մինչև ֆուա գրա:

Հետագայում այս նրբագեղությունը սկսեց ձեռք բերել ժողովրդականություն: Այնուհետև տարբեր ձեռնարկություններ սկսեցին զբաղվել պաշտետների արտադրությամբ՝ մշակելով այս ուտեստի նոր համեր։

Լավ պաշտետ պատրաստելու համար արժե ինքնուրույն ջանք թափել։ Մենք ձեզ ցույց կտանք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել համեղ տնական խեցգետնի ձողիկներ:

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ. Բաղադրիչները

_ հաց — 7 շերտ

_ սխտոր — մի պճեղ

_ ծովախեցգետնի ձողիկներ — 250 գ

_ սոխ — 1 հատ

_ հավի ձու — 2 հատ

_ թթվասեր — 2 ճաշի գդալ

_ աղ — ըստ ճաշակի

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ. Պատրաստման եղանակը

_ Պինդ խաշել ձվերը և թողնել սառը ջրի մեջ։ Խեցգետնի ձողիկներն ու կեղևավորված ձվերը սոխով կտրատել մեծ խորանարդիկներով:

_ Կտրած բաղադրիչները տեղափոխել բլենդերի մեջ և հնարավորինս մանրացնել։

_ Զանգվածին ավելացնել թթվասերը, շարունակել հարել։

_ Այնուհետև աղ անել զանգվածին, սխտորը մանրացնել քերիչով, խառնել բոլոր մթերքներին։

_ Ստացված պաշտետը կարող եք քսել հացի կտորների վրա։

Ծովախեցգետնի ձողիկներով պաշտետ

Ցանկության դեպքում պաշտետին կարելի է ավելացնել կտրատած սամիթ։ Այն հրաշալիորեն լավ փոխարինում է խանութից գնված պաշտետներին, քանի որ հստակ գիտեք, թե ինչ բաղադրիչներից է պատրաստված մատուցվող քսուկը։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հումուս և թահին

Խնդրում ենք Գնահատեք