Ծովախեցգետնի ձողիկներով քսուք նախուտեստի համար
Ես չեմ սիրում բուտերբրոդների համար խանութից գնված սփրեդները, քանի որ դրանցում շատ քիմիական նյութեր կան: Եվ ինչու՞ գնել, եթե կարող եք պատրաստել ձեր սեփականը յուրաքանչյուր ճաշակի համար:
Մթերքները լցնում եք բլենդերի մեջ, հարում մի քանի վայրկյան, և համեղ հյուրասիրությունը պատրաստ է: Ես դրանք պատրաստում եմ բանջարեղենով, մսով, թռչնամսով, սնկով: Հաճախ օգտագործում եմ այն, ինչ մնացել է երեկվա ընթրիքից: Բայց իմ սիրելիները խեցգետնի ձողիկներ են:
Եթե խառնիչ չունեք, մի հուսահատվեք: Դուք կարող եք պատրաստել այս նախուտեստը քերիչի օգնությամբ: Բաղադրիչները մանր քերել, ապա պատառաքաղով կրկին տրորել: Կարող եք պանրով և խեցգետնի ձողիկներով քսուքը պատրաստել հետագա օգտագործման համար: Պատրաստեք այնքան, որքան ուզում եք, լցրեք բանկայի մեջ և դրեք սառնարանում:
Ծովախեցգետնի ձողիկներով քսուք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գ
- Հալած պանիր 150 գ
- Կարագ 100 գ
- Կանաչիներ` ըստ ճաշակի
Ծովախեցգետնի ձողիկներով քսուք. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբում հանել խեցգետնի ձողիկներն ու կարագը: Մանրացնել դրանք բլենդերովի մեջ:
- Հալած պանիրը կտրատել խորանարդներով, ավելացնել ձողիկներին և կարագին, հարել բլենդերով:
- Մանրացնել կանաչիները, ավելացնել բլենդերի ամանի պարունակությանը և հարել մի քանի վայրկյան:
Այս քսուքի մեջ կարող եք ավելացնել եփած ձու, սխտոր: Իսկ վերամշակված պանիրը հեշտությամբ կարելի է փոխարինել կոշտ պանրով: Ազատորեն փորձարկումներ արեք ձեր նախընտրած բաղադրիչների հետ` կատարյալ բուտերբրոդներ ստանալու համար:
Ծովախեցգետնի ձողիկներով քսուքը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Նրբահամ աղցան