Կաղամբի թթու. Արագ մարինացվող բանջարեղենային նախուտեստը կարող է հաճելի լինել պահքի օրերին համեղ ուտեստներից հրաժարվողների քիմքին

Կաղամբի թթու ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Համեղ Կաղամբի թթու պատրաստելը շատ պարզ է և շատ արագ։ Ամենապարզ բաղադրիչների առկայության դեպքում կաղամբը ստացվում է աներևակայելի համեղ ևոր կարևոր է՝ նվազագույն ժամանակում։

Այս բաղադրատոմսով մեկ անգամ փորձելով կաղամբը, դուք այն անընդհատ կպատրաստեք, քանի որ, նախ, այն իսկապես շատ արագ է, և երկրորդ, թթու կաղամբով ցանկացած ուտեստ շատ ավելի համեղ կլինի: Բացի այդ, մատչելի նախուտեստը բացարձակապես անվնաս կլինի ձեր առողջության համար, քանի որ ամեն ինչ միանգամայն բնական է։

Կաղամբի թթու

Կաղամբի թթու. Բաղադրիչներ

_Սպիտակ կաղամբ — 1 կգ

_Գազար — 1 հատ

_Քացախ 9% — 5 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ — 3 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ — 5 ճաշի գդալ

_Աղ — 1 թեյի գդալ

_Ջուր — 0,5 լիտր

Կաղամբի թթու

Կաղամբի թթու. Պատրաստման եղանակը

_Տաք աղաջրի մեջ քացախով արագ թթու կաղամբ պատրաստելու համար նախապես պատրաստեք մթերքները։

_Բանջարեղենը պետք է լվանալ, մաքրել կեղևը և չորացնել։

_Քերել գազարը սովորական քերիչով։

_Այժմ կաղամբը կտրատել հնարավորինս բարակ շերտերով:

_Մարինադի համար ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղ և շաքարավազ, դնել վառարանի վրա։

_Երբ եռա, կրակն իջեցնել նվազագույն աստիճանի, ավելացնել դափնու տերևներ և պղպեղի հատիկներ։ Երբ աղն ու շաքարը լուծվեն, անջատել կրակը և ավելացնել ձեթն ու քացախը։

_Տաք մարինադը լցնել կաղամբի վրա, լավ խառնել և թող մարինացվի առնվազն մեկ ժամ, ավելի լավ `1,5 ժամ:

_ 1,5 ժամ հետո կաղամբը հյութ կթողնի, իսկ եթե բավականաչափ բարակ մանր կտրատեք, արդեն շատ համեղ ու պատրաստ կլինի։

Կաղամբի թթու

Եթե ​​ավելի հարուստ համ եք սիրում, թողեք ևս մի քանի ժամ մարինացվի, կարող եք նույնիսկ ողջ գիշեր թողնել:

Մարինացված լուծվող կաղամբը քացախով պատրաստ է, վայելեք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մալականի թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք