Կաղամբով աղցան վարունգով. Ծանոթ նախուտեստ նոր ձևով պատրաստեք ու թարմացրեք սննդակարգը

Կաղամբով աղցան վարունգով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հաճախ պատրաստում եմ Կաղամբով աղցան վարունգով և ձվով:

Առաջին հայացքից նախուտեստը սովորական, նույնիսկ տրիվիալ է թվում։ Բայց բաղադրատոմսի մի փոքր կատարելագործումը կարող է ծանոթ աղցանը վերածել բոլորովին նոր ուտեստի:

Ամբողջ հնարքը հատուկ սոուսի մեջ է, որը բաղկացած է թթվասերից, ձվի դեղնուցից և մանանեխից։ Եթե ​​օգտագործում եք հին կաղամբ, ապա կտրատելուց հետո անպայման տրորեք այն ձեռքերով: Այսպիսով, այն կդառնա ավելի փափուկ և հյութ կարտազատի:

Կաղամբով աղցան վարունգով

Կաղամբով աղցան վարունգով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Սպիտակ կաղամբ 400 գ

_Վարունգ 1 — 2 հատ

_Ձու 4 հատ

_Սամիթ 0,5 փունջ

_Մաղադանոս 0,5 փունջ

_Աղ 0,3 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Թթվասեր 3 ճաշի գդալ

_Մանանեխ 1 թեյի գդալ

Կաղամբով աղցան վարունգով

Կաղամբով աղցան վարունգով. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը կտրատել և լցնել խորը ամանի մեջ։

_Մեծ վարունգը շերտերով կտրատել, կանաչիները մանր կտրատել։

_Պատրաստի բաղադրիչներն ավելացնել կաղամբին։

_Ձվերը պինդ եփել և թող սառչի։ Այնուհետև կեղևը հանել և սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից։

_Սպիտակուցները բարակ շերտերով կտրատել և ավելացնել բանջարեղենին։

_Դեղնուցները պատառաքաղով տրորել, աղ անել։ Վրան լցնել արևածաղկի ձեթը և խառնել։

_Ավելացնել թթվասեր և մանանեխ, հարել սոուսը մինչև հարթվի:

_Պատրաստի սոուսը լցնել աղցանի վրա և լավ խառնել, որպեսզի ամբողջը հավասարաչափ բաշխվի։

Կաղամբով աղցան վարունգով

Մատուցել անմիջապես։

Խրթխրթան բանջարեղենի աղցանը հիանալի ամառային ճաշ կամ լավ հավելում կլինի մսի ու կարտոֆիլի համար։ Անպայման փորձեք այս խորտիկի նոր տարբերակը։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թարմ կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք