Կաղամբով և դդումով թթու. Շատ հետաքրքիր համով աղցան- պահածո

Կաղամբով և դդումով թթու Պահածոներ

Կաղամբով և դդումով թթու. Նախկինում փորձե՞լ եք այս աղցանը: Եթե ​​ոչ, ապա դա պետք է շտապ անել: Թթու կաղամբը դդումով ուղղակի հրաշալի բան է:

Ստացվում է շատ անուշաբույր, մի փոքր քաղցր: Համն այլ է, քան գազարով տարբերակի դեպքում: Մատուցելիս վրան շաղ տալ չամանի սերմեր:

Կաղամբով և դդումով թթու

Կաղամբով և դդումով թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սպիտակ կաղամբ 1 կգ

_Դդում 200 գրամ

_Աղ 50 գրամ

_Աղացած կարմիր պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Աղցան կաղամբով և չորահացերով

Կաղամբով և դդումով թթու. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել, լվանալ և կտրատել կաղամբը:

_Մաքրել դդումը, քերել խոշոր քերիչով:

_Կաղամբը և դդումը լցնել կաթսայի մեջ, խառնել աղով և պղպեղով:

_Կաղամբի ամբողջական տերևները դնել վրան, այնուհետև թանզիֆ և որևէ ծանրոց:

_Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, 2 օր հետո պատառաքաղով մի քանի տեղ ծակել կաղամբի թերթիկները:

_10-12 օր հետո (18-22 ° C ջերմաստիճանում) խմորման գործընթացը կավարտվի, կաղամբով տարան պետք է զով տեղում դրվի (պահպանման օպտիմալ ջերմաստիճանը 0 ° C է):

 

Կաղամբով և դդումով թթու

Թող ձեր թթու կաղամբը լինի ամենահամեղը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մալականի թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք