Կանաչիով և հացով ձվածեղ. Ամենօրյա հասարակ, համեղ, հագեցնող նախաճաշ
Խոհարարական նոր գրքերում ավելի ու ավելի շատ ուշադրություն է դարձվում գեղեցիկ պատկերին և ուտեստի անսովորությանը: Միայն քչերն են պատրաստում նման բաղադրատոմսերով: Դրանց համար պահանջվող մթերքներն ավելի ել հաճախ թանկ են, իսկ պատրաստման գործընթացը պահանջում է որոշակի հմտություններ, տեխնիկա և ժամանակ:
Հին գրքերի բաղադրատոմսերն այլ թեմա են: Այնտեղի բաղադրատոմսերը պարզ են և մատչելի, ինչպես օրինակ այս նախաճաշը:
Այն հիշեցնում է վառարանում թխած ձվերը: Սպիտակ հացի կտորներն ուտեստն ավելի հագեցնող են դարձնում: Իհարկե, դիետայի հետևողների համար նախաճաշը չափազանց բարձր կալորիականություն կունենա: Բայց երբեմն կարող եք ձեզ թույլ տալ նման թուլություն: Քանի որ նախաճաշն իրոք խենթորեն համեղ է: Եվ շատ արագ է պատրաստվում:
Կանաչիով և հացով ձվածեղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ձու 4 հատ
- Բոքոն հաց 150 գ
- Կոշտ պանիր 50 գ
- Կարագ 50 գ
- Կաթ 2 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Կանաչիներ` ըստ ճաշակի
Կանաչիով և հացով ձվածեղ. Պատրաստման եղանակը
- Վերցրեք բարձրորակ կաղապար կամ կաթսա և մեջը քսել յուղ: Կտրել հացը փոքր խորանարդներով և լցնել տարայի մեջ, աղ անել և ավելացնել յուղի կեսը:
- Պանիրը խոշոր քերիչով անցկացնել և լցնել հացի վրա: Չորս խորշ անել հացի խառնուրդի մեջ և յուրաքանչյուրի մեջ ձու կոտրել:
- Ավելացնել աղ, պղպեղ և մնացած յուղը: Վրան կաթը լցնել:
- Ջեռոցը տաքացրեք 200 աստիճանով և 10-15 րոպե եփեք ձու: Վրան ցանել կտրատած կանաչիներ և մատուցել տաք վիճակում:
Նախաճաշի այս տարբերակը ձեր օրը սկսելու հիանալի միջոց է: Ձվերի հետ միասին կարող եք մի քիչ միս ավելացնել ուտեստին, օրինակ՝ ապխտած հավի կրծքամիս կամ երշիկ:
Կանաչիով և հացով ձվածեղը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Արագ նախաճաշ