Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով Պահածոներ

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով. Անպայման ունեցեք այս համեղ պահածոյի մի քանի բանկա:
Վրացական եղանակով լոլիկը դառնում է շատ համեղ, բուրավետ, փափուկ: Պատրաստման գործընթացը շատ պարզ և հեշտ է: Անպայման փորձեք, և այս բաղադրատոմսը կդառնա ձեր խոհարարական գրքույկի հաճախ բացվող էջերից մեկը:

Վրացական խոհանոցի սիրահարների համար այս բաղադրատոմսը իսկական գտածո է: Այս լոլիկից ավելի համեղ լոլիկ՝ հաստատ չեք համտեսել:

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լոլիկ 1,5 կգ

_Բուլղարական պղպեղ 400 գ

_Սոխ 3 հատ

_Սխտոր 80 գ

_Կծու պղպեղ 1 հատ

_Կանաչիներ

_Համեմի սերմ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ 1/3 թեյի գդալ

_Աղ 1 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

_Քացախ 6% 150 մլ (9% 100 մլ);

_Բուսական յուղ 100 մլ

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով. Պատրաստման եղանակը

_Սկզբի համար խոշոր լոլիկները կտրել շերտերով, փոքրերը մեջտեղից կտրել:

_Բլենդերի ամանի մեջ լցնել պղպեղ, սխտոր և կծու պղպեղ: Լավ մանրացնել ամեն ինչ, ապա ավելացնել կանաչիները:

_Կտրել սոխը կես օղակներով, ավելացնել այն լոլիկին, ավելացնել պատրաստի հարած զանգվածը, ապա ավելացնել աղացած համեմի սերմ, սև պղպեղ, աղ, շաքար, նաև լցնել քացախը և բուսական յուղը:

_Մանրակրկիտ խառնեք և թող մնա 2-3 ժամ: Լոլիկը մաքուր բանկաների մեջ լցնելուց հետո արտազատված հյութը լցնել վրան:

_Մենք պահածոյի բանկաները դնել կաթսայի մեջ, որի հատակը ծածկված է սրբիչով, ջուրը լցնել մինչև բանկաների ուսերը, ծածկել կափարիչներով և մանրէազերծել 35 րոպե եռալուց հետո:

_Դրանից հետո բանկաները հանել, փակել կափարիչներով, շրջել գլխիվայր, փաթաթել և թողնել մինչև ամբողջովին հովանա:

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով

Կանաչ լոլիկը վրացական եղանակով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Բրոկոլի Ենք Թթու Դնում — Անհավանական Համեղ Թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք