Կանաչ լոլիկ սխտորով. Անփոխարինելի համեղ նախուտեստ

Կանաչ լոլիկ սխտորով Պահածոներ

Այս բաղադրատոմսով կարող եք արագ և հեշտ պատրաստվող նախուտեստ՝ Կանաչ լոլիկ սխտորով:  Կանաչ լոլիկի թթուն շատ համեղ է ստացվում: Սխտորով համեմված այս պահածոն ձմռան ամենագորշ երեկոն կթարմացնի, եթե մատուցեք ամենապարզ խաշած կարտոֆիլի հետ:

Ստացվում է անուշահոտ, պինդ և համեղ պահածո, որը հնարավոր է ինչ-որ առումով ավելի համեղ է ստացվում, քան նույնիսկ առաջին կարմիրները:

Կանաչ լոլիկ սխտորով

Կանաչ լոլիկ սխտորով. Բաղադրությունը.

_Լոլիկ

_սխտոր

_հաղարջի տերև, դափնու տերև

_մի փոքրիկ ծովաբողկ

_8-10 կտոր պղպեղ:

Կանաչ լոլիկ սխտորով

Մարինադ 1 լիտր ջրի համար

_աղ 2 ճաշի գդալ

_շաքար  0,5 բաժակ

_քացախ 70%  2 ճաշի գդալ

Կանաչ լոլիկ սխտորով

Կանաչ լոլիկ սխտորով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Լվանալ կանաչ լոլիկները և օգտագործելով սուր դանակ, պոչի մասում կտրվածքներ անելու համար:

_Յուրաքանչյուր լոլիկի ներսում դնել սխտորի պճեղ, որը կտրված է մի քանի կտորների: Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք նաև ավելացնել սամիթ կամ մաղադանոս, բայց այդ դեպքում այն ​​կունենա մի փոքր այլ համ, բայց ոչ պակաս համեղ կլինի:

_Ծովաբողկը դնել բանկայի ներքեւի մասում, ավելացնել դափնու տերև, հաղարջի տերև:

_Ամանի մեջ լոլիկի վրա լցնել եռացրած ջուր և կափարիչով ծածկված թողնել, որ ամբողջովին սառչի:

_Երբ բանկան ամբողջովին սառչի ջուրը քամել լվացարանի մեջ:

_Պատրաստել մարինադը. Ջուրը եռացնել շաքարով և աղով, ավելացնել պղպեղ: Երբ մարինադը եռա, լցնել քացախը:

_Լոլիկը լցնել բանկաների մեջ, ավելացնել եռացրած մարինադը:

_Ամուր փակել կափարիչները, շրջել գլխիվայր և տաք փաթաթել, թողնել մինչև սառչի:

Հուսով եմ, որ լոլիկի պատրաստման այս եղանակը կհամապատասխանի ձեր ճաշակին:

Կանաչ լոլիկ սխտորով

Կանաչ լոլիկը սխտորով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կանաչ լոլիկով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք