Կանաչ ոլոռով աղցան. Համեղ նախուտեստ պատրաստելու համար ձեզ պետք կլինի կաղամբ և մի բանկա ոլոռ

Կանաչ ոլոռով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Համեղ ու պարզ Կանաչ ոլոռով աղցան պատրաստելու համար պետք է ընդամենը մի քանի րոպե:

Ըստ հնագետների՝ Եգիպտոսում և Իրանում սկսել են ոլոռ աճեցնել դեռևս 7500 տարի առաջ։ Սակայն հնարավոր չէ հստակ որոշել՝ ոլոռը հավաքում էին պլանտացիաներից, թե վայրի բնության մեջ հավաքելով։ Այս սննդարար մթերքն ավելի հաճախ օգտագործվում է աղցանների մեջ, սակայն օգտագործվում է նաև որպես կողմնակի ճաշատեսակ։

Մենք առաջարկում ենք ձեզ փորձել այս պարզ, հեշտ կանաչ ոլոռով աղցան:

Կանաչ ոլոռով աղցան

Կանաչ ոլոռով աղցան. Բաղադրիչները

_ պահածոյացված ոլոռ — 180 գ

_ մանանեխ — կես թեյի գդալ

_ չինական կաղամբ — 350 գ

_ աղ — մի պտղունց

_ սխտոր — մի պճեղ

_ թթվասեր — 4 ճաշի գդալ

_ կանաչ սոխ — 2 ճյուղ

_ սամիթ — մի փունջ

Կանաչ ոլոռով աղցան

Կանաչ ոլոռով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_ Պահածոյացված ոլոռի հեղուկը քամել և տեղափոխել աղցանամանի մեջ։ Բավական մանր կտրատել սամիթը, կանաչ սոխը և չինական կաղամբը, խառնել ոլոռի հետ։

_ Առանձին ամանի մեջ լցնել թթվասերը, խառնել ճզմած սխտորի պճեղներ։ Խառնուրդին ավելացնել աղն ու մանանեխը, մանրակրկիտ խառնել։

_ Ստացված սոուսը խառնել ոլոռի, սոխի և կաղամբի խառնուրդին։

Այս աղցանը կարելի է անվանել դիետիկ, քանի որ այն նույնիսկ մայոնեզ չի պարունակում։

Կանաչ ոլոռով աղցան
Այսպիսով ստանում ենք մանրաթելերով հարուստ ու դյուրամարս ուտելիք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

7 աղցան Պահքի համար

Խնդրում ենք Գնահատեք