Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով. Ավստրիական այս համեղ ապուրը մատուցում են թանկարժեք ռեստորաններում

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Այսօր ուզում ենք կարտոֆիլով ապուր առաջարկել, որը կարելի է գտնել ավստրիական ռեստորաններում։ Սա մեր բաղադրատոմսով ուտեստ պատրաստելու և փորձելու առիթ է։

Որպես ճաշատեսակ, ապուրը հայտնվել է համեմատաբար վերջերս:

Քոչվոր ժողովուրդները գործնականում ապուրներ չէին պատրաստում կամ հատուկ առիթներով էին դա անում։ Այժմ կա մոտ 150 տեսակի ապուր, որոնք ունեն 1000 տեսակ և մի քանի տարբերակներ։

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով. Բաղադրությունը

_հավի ֆիլե — 1 հատ

_կարտոֆիլ — 3 հատ

_սունկ — 100 գր

_կարագ — 30 գր

_սոխ — 1 հատ

_գազար — 1 հատ

_բուլղարական պղպեղ — 1 հատ

_նեխուր

_սխտոր — 2 պճեղ

_չիլի պղպեղ — 1 հատ

_ձիթայուղ

_ աղ

_խնկունի

_չորացրած մաղադանոս

_սամիթ

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով. Պատրաստման եղանակը

_Նախ կտրատել հավի կրծքամիսը, լցնել ձիթապտղի յուղով և 30 գրամ կարագով կաթսայի մեջ։ Տապակել միսը 3 րոպե։

_Նեխուրի մեկ ձողիկը մանր կտրատել և ավելացնել կրծքամսին։

_100 գր շամպինիոնը կտրատել. խառնել մնացած բաղադրիչների հետ։

_Մանր կտրատել մի քանի պճեղ սխտոր և մեկ չիլի պղպեղ: Դրանք լցնել կաթսայի մեջ, տապակել միջին ջերմության վրա ևս 5 րոպե։

_Կլպել կարտոֆիլը և կտրատել փոքր խորանարդիկներով։ Խառնել մնացած բաղադրիչների հետ և լցնել մեկուկես լիտր ջուր:

_Եռացնել 15 րոպե փակ կափարիչով։

_Սոխը մանր կտրատել և տապակել յուղով տապակի մեջ։ Դրա վրա լցնել մանր կտրատած բուլղարական պղպեղ, քերած գազար։

_Ձեզ անհրաժեշտ կլինի նաև աղ, չորացրած մաղադանոս և խնկունի։

_Եփել 7 րոպե փակ կափարիչով։

_Սոխեռածը լցնել ապուրի վրա, եփել 20 րոպե։ Կարող եք նաև սամիթ ավելացնել։

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով

Կարտոֆիլով ապուր հավի մսով. Զարմանալի է ստացվում և շատ նման է ռեստորանային ուտեստի։

Պատրաստեք և զարմացրեք ձեր սիրելիներին։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով և խոզի մսով օջախուրի

Խնդրում ենք Գնահատեք