Կիտրոնով կվաս. Ամռան շոգին թարմություն պարգևող ըմպելիք

Կիտրոնով կվաս ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կիտրոնով կվաս. Ամռան շոգին թարմություն պարգևող ըմպելիք

Ամռանը շատ է պետք հեղուկ ընդունել: Անգամ արևի տակ մի փոքր քայլելը չի կարելի առանց ձեռքի տակ հեղուկ ունենալու: Բայց ոչ բոլոր ըմպելիքները կարող են հագեցնել ձեր ծարավը, ինչպես կվասը: Այդ պատճառով ես խորհուրդ եմ տալիս պարզել, թե ինչպես պատրաստել այն տանը և վայելել ամեն օր:

Ահա իմ սիրած կիտրոնով կվասի բաղադրատոմսը: Ցիտրուսային նոտաներն ավելացվում են թարմացնող ըմպելիքին: Թերևս դժվար է գտնել ամառային լավագույն ըմպելիքը: Երկար ժամանակ ստիպված չեք լինի ծախսել պատրաստել տնական կվաս պատրաստելու վրա: Մի երկու շարժում՝ և թողեք խմորվի ըմպելիքը:

Կիտրոնով կվաս

Կիտրոնով կվաս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կիտրոն 3 հատ
  • Շաքար 200 գ
  • Չամիչ 30 գ
  • Խմորիչ 20 գ
  • Ջուր 3 լ

Կիտրոնով կվաս

Կիտրոնով կվաս

Կիտրոնով կվաս. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել յուրաքանչյուր կիտրոնը կիսով չափ, քամեք հյութը և հանել պտղամիսը: Մնացած կեղևը կտրել մասերի և դնել բանկայի մեջ:
  2. Լուծել շաքարավազը եռման ջրի մեջ և ստացված օշարակը լցնել կիտրոնի կեղևներով բանկայի մեջ: Ավելացնել կիտրոնի հյութը:
  3. Ավելացնել չամիչը բանկայի մեջ, խառնել բաղադրիչները և թողնել սառչի մինչև 30 ° C: Ավելացնել չամիչ
  4. Բանկայի մեջ խմորիչ ավելացնել, խառնել և թողնել, որ լիմոնադը խմորվի 15-18 ժամ:
  5. Կվասը զտել անձեռոցիկի կամ թանզիֆի միջով, ավելացնել մի քիչ շաքար և մի քանի ժամով դնել այն սառնարանում:

Կիտրոնով կվաս

Կիտրոնով կվաս

Կվաս պատրաստելուց հետո մնացած կիտրոնի կեղևի և չամիչի հատիկները կարող են կրկին օգտագործվել: Պարզապես ավելացրեք շաքարի օշարակ ու կիտրոնի հյութ: Կարծում ենք այս համեղ ըմպելիքը կարող է զովացնել ձեզ անտանելի շոգին:

Կիտրոնով կվասը պատրաստ է:

Հաճելի թարմություն

Տեսանյութ

Լիմոնադ

Խնդրում ենք Գնահատեք