Կոլոլակ ապուրի համար. Անպայման սառնարանում ունեցեք այս կիսաֆաբրիկատը ցանկացած առիթի համար
Իմ ընտանիքում բոլորը բծախնդիր են ամեն հարցում, բացի ուտելիքից: Ես հաճախ եմ պատրաստում ապուր կոլոլակներով: Այս ապուրի հիմնական ժամանակը ծախսվում է կոլոլակներ պատրաստելու վրա, այնպես որ դրանք նախապես եմ պատրաստում ու պահում սառնարանում և ցանկացած պահի կարող եմ օգտագործել: Դրանք շատ հագեցնող են և շատ դյուրամարս:
Ծանոթացեք, թե ինչպես եմ պատրաստում ապուրի կոլոլակները, որպեսզի դրանք փափուկ և նուրբ լինեն:
Կոլոլակ ապուրի համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Աղացած տավարի միս 450 գ
- Պաքսիմատ 0.25 բաժակ
- Ձու 1 հատ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
- Սև պղպեղ (աղացած) 0.25 թեյի գդալ
- Սոխի փոշի 1 թեյի գդալ
- Մաղադանոս 2 թեյի գդալ
Կոլոլակ ապուրի համար. Պատրաստման եղանակը
- Որպեսզի տավարի մսով կոլոլակները կոշտ չլինեն, խառնեք դրանք չորահացի փշուրներով: Աղացած մսին ավելացնել մի փոքր հարած ձու: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Այժմ խառնուրդին աղ և պղպեղ անել: Դրան ավելացնել սոխի փոշի և չոր կանաչիներ: Խառնել ամբողջ զանգվածը կրկին, մինչև որ այն հարթ դառնա:
- Դրանից հետո սկսեք կոլոլակների ձևավորումը՝ նախապես ջրով թրջելով ձեռքերը:
- Կոլոլակները պետք է պատրաստել ընկույզից ոչ ավելի մեծ: Օգտագործեք պատրաստի կոլոլակները անմիջապես ապուրի մեջ կամ սառեցնել դրանք հետագա օգտագործման համար:
Ապուրի կոլոլակները սառեցնելու համար դրանք տեղադրեք խոհանոցային տախտակի վրա ՝ առանց իրար կպցնելու: Ծածկել կոլոլակները սննդի թաղանթով և դնել սառնարանում: Մեկ ժամ անց դրանք կարելի է տեղափոխել պլաստմասե տարայի կամ սառնարանային տոպրակի մեջ:
Կարող եք նման կիսաֆաբրիկատը երկար ժամանակ պահել սառցախցիկում։
Կոլոլակները ապուրի համար պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կոլոլակով փլավ