Կորեական ճակնդեղ. Այս զարմանալի համով նախուտեստն անտարբեր չի թողնի ձեզ
Այս բանջարեղենով աղցանը շատ հեշտ է պատրաստվում, իսկ համը՝ ֆանտաստիկ է: Սա զարմանալի նախուտեստ է, որի պատրաստման համար շատ գումար չեք ծախսի:
Պարզ և առողջ աղցանը լավ հավելում կլինի ցանկացած կողմնակի ուտեստի համար: Իմ ընտանիքում բոլորը սիրում են ճակնդեղով այս համեղությունը: Եվ ամենակարևորը, բոլոր բաղադրիչները միանգամայն բնական են: Փորձեք, սա հաստատ ձեզ դուր կգա:
Содержание
Կորեական ճակնդեղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- 4 պճեղ սխտոր
- 1 թեյի գդալ համեմի սերմեր
- չորացրած չիլի դանակի ծայրով
- աղացած սև պղպեղ
- 1 հատ բազուկ
- 2 հատ թարմ վարունգ
- 1 հատ բուլղարական պղպեղ
- 50 մլ բուսական յուղ
- 1 ճաշի գդալ բալզամիկ (խնձորի կամ գինու) քացախ
- 2 թեյի գդալ քնջութի սերմեր
- 1 թեյի գդալ շաքար
- աղ` ըստ ճաշակի
Կորեական ճակնդեղ. Քայլ առ քայլ պատրաստման եղանակը
- Այս աղցանը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է լավ լվանալ բոլոր բանջարեղենները: Լվացված բանջարեղենը չորացրեք խոհանոցային սրբիչներով:
- Նախապատրաստած բանջարեղենը կտրել շատ բարակ շերտերով:
- Բուսական յուղը լավ տաքացնել, սխտորը մանր կտրատել:
- Լցնել նախապես շերտերով կտրատած բանջարեղենը խորը ամանի մեջ: Ավելացնել սխտոր և համեմ, քացախ, աղ, շաքարավազ, պղպեղ:
- Աղցանի վրա լցնել տաք բուսական յուղը, լավ խառնել:
- Թողնել ճակնդեղով աղցանը կես ժամով, որպեսզի այն լավ ներծծվի:
- Մատուցելուց առաջ, ցանկության դեպքում, աղցանի վրա շաղ տալ քնջութի սերմեր:
Սա համեղ է, փորձեք!
Կորեական ճակնդեղը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կորեական աղցան