Համեղ աղցանի շատ տարբեր բաղադրատոմսեր կան, բայց չգիտես ինչու, բացի Կարմիր ծով աղցանից, ոչ բոլորն են ցանկանում դնել տոնական սեղանին։
Դրա միակ բարդությունը ոչ թե բաղադրիչների համադրության մեջ է, այլ դրանց կոկիկ կտրվածքի մեջ:
Համեղ աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գր
_Լոլիկ 2 հատ
_Քաղցր պղպեղի կեսը
_Կոշտ պանիր 150 գր
_Սխտոր 2 պճեղ
_Մայոնեզ 4 ճաշի գդալ
Համեղ աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Նախ կտրել ծովախեցգետնի ձողիկները անկյունագծով, ստացվում են գեղեցիկ գծեր:
_Բուլղարական պղպեղի պոչն ու միջնամասը հեռացնել և հորիզոնական կտրատել 2 միլիմետրանոց բարակ շերտերով։
_Լոլիկները կիսել, գդալով միջուկը հանել և պտղամիսը բարակ կտրատել։
_150 գ կոշտ պանիրը քերել խոշոր քերիչով։
_Բոլոր բաղադրիչները խառնել մեկ ամանի մեջ։
_2 պճեղ սխտորը մանր քերիչով անցկացնել, աղցանին ավելացնել մայոնեզ։
_Կարող եք նաև փորձել աղցանը թթվասերով, մանանեխով և կիտրոնի հյութով պատրաստված սոուսով հագեցնել։
Աղցանը պատրաստ է, ախորժելի տեսք և համեղ բույր ունի։ Կտրման սկզբունքը հրաշքներ է գործում, հենց այս ուտեստի էսթետիկան է դարձնում այն այդքան հետաքրքիր։
Անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսը ձեր տոնական սեղանի համար։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Շքեղ աղցան Ցեզար