Համեղ բողկով աղցան. Բոլոր հյուրերը կխնդրեն բաղադրատոմսը եթե պատրաստեք այս դյուրամարս նախուտեստը խնջույքի համար

Համեղ բողկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Այսօր ձեզ կներկայացնենք թյունոս ձկան պահածոյով և Համեղ բողկով աղցան պատրաստելու պարզ եղանակը։

Բողկը հարուստ է բջջանյութով, B և PP վիտամիններով, կալիումով, կալցիումով և մագնեզիումով: Ուստի արժե ձեր սննդակարգում ներառել այն գոնե սեզոնին։

Այս սեզոնին չափազանց կարևոր է թարմ բանջարեղեն ուտելը։

Հեշտ է անընդհատ մրգեր և հատապտուղներ ուտել։ Սրանք քաղցր մրգեր են, որոնք թանկ են խանութներում։ Սակայն, միևնույն ժամանակ, շատերն անտեսում են ոչ քաղցր բանջարեղենները: Օրինակ՝ ոչ բոլորն են բողկ աճեցնում կամ ուտում։

Համեղ բողկով աղցան

Համեղ բողկով աղցան. Բաղադրությունը

_բողկ — 7 հատ

_աղացած սև պղպեղ — մի պտղունց

_կանաչ սոխ — 2 փետուր

_աղ — մի պտղունց

_վարունգ — 1 հատ

_խաշած ձու — 2 հատ

_թյունոս յուղի մեջ — 70 գ

Համեղ բողկով աղցան

Համեղ բողկով աղցան. Ինչպես պատրաստել

_Բողկը կտրատել օղակի քառորդ մասերով, վարունգը բարակ շերտերով։

_Կանաչ սոխը մանր կտրատել, մի ամանի մեջ խառնել բողկի և վարունգի հետ։

_Կտրել պինդ խաշած ձվերը մեջտեղից և կտրատել կիսաօղակներով, լցնել մնացած բաղադրիչներով աղցանամանի մեջ։

_Աղցանին ավելացնել ձկան պահածոն, աղ անել և ցանել սև պղպեղ։

_Մանրակրկիտ խառնել աղցանի բաղադրիչները։

Համեղ բողկով աղցան

Այս աղցանը սոուսի կարիք չունի, քանի որ պահածոյի մեջ բավարար բուսական յուղ է պարունակվում։ Աղացած սև պղպեղից բացի, աղցանին կարող եք ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թարմ աղցան ֆունչոզայով

Խնդրում ենք Գնահատեք