Համեղ սենդվիչներ. Երբ հավես չունեք որևէ բարդ ուտեստ պատրաստելու, բայց մի բան ուտել այնուամենայնիվ ուզում եք: Այս սենդվիչները շատ պարզ են, բայց պատրաստելուց ու մատուցելուց հետո տպավորություն է, թե տոնական ուտեստ վայելեցիք:
Նման ուտեստը կարծես թե շատ հեշտ է, բայց երբ այն պատրաստում ես, ստացվում է իսկական խոհարարական գլուխգործոց:
Ստացվում է շատ համեղ, անուշաբույր, հյութալի ուտեստ: Անպայման պատրաստեք, հատկապես ձկների սիրահարները կգնահատեն այս սենդվիչները:
Содержание
Համեղ սենդվիչներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Ձու 3 հատ
- Պանիր 100 գ
- Սամիթի մեծ փունջ
- Սխտոր 6-8 պճեղ
- Ձկան պահածո 1 տուփ
- Մայոնեզ 3-4 ճաշի գդալ
- 1 սոխ
Մարինադ սոխի համար.
- Եռման ջուր 150 մլ
- Քացախ 9% 1.5 ճաշի գդալ
- Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
Համեղ սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը
- Նախ, բոքոնը կտրել 1 սմ հաստությամբ շերտերով: Այնուհետև կարագի մեջ տապակել այդ կտորները:
- Այժմ պետք է սոխը թթու դնել, դրա համար այն մանր կտրատել, վրան ավելացնել քացախ, շաքարավազ, աղ: Եռացրած ջուր լցրեք և թող մնա, մինչև որ ջուրը կսառչի:
- Հաջորդ քայլը՝ նախապես պատրաստած խաշած ձվերը մաքրել և դրանցից երեքը խոշոր քերիչով քերել: Այնուհետև քերել նաև պանիրը, սամիթը մանր կտրատել, ավելացնել մանրացված սխտորը, իսկ վերջում՝ պահածոյացված ձուկը, որի ավելորդ հեղուկն արդեն քամել եք: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Վերջում ավելացնել թթու սոխը, մայոնեզը և կրկին լավ խառնել: Ստացված լցոնումը հավասարապես տարածել բոքոնի տապակած կտորների վրա, վերևի մասը զարդարել կանաչիներով:
Համեղ սենդվիչները պատրաստ են: Համը պարզապես հրաշալի է: Մի բաժակ տաք, անուշաբույր թեյի հետ այս սենդվիչները կդառնան էլ ավելի համեղ:
Բարի ախորժակ:
ԼԱՎԱՇՈՎ ՌՈՒԼԵՏ 2 Տարբերակով․ Անչափ Համեղ, Պարզ և Արագ