Առաջարկում ենք պատրաստել շպրոտի պահածոյով Համեղ քսուկ նախուտեստ: օգտագործման մեր պարզ ու համեղ տարբերակը։
Շպրոտները հայտնվել են ավելի քան 300 տարի առաջ: Ըստ ավանդության վաճառականները մի օր կռահել են, որ կարելի է ապխտած ձկան վրա յուղ լցնել, որպեսզի այն ավելի երկար պահեն։ Նախկինում հնարավոր էր միայն չորացնել և աղ դնել, բայց յուղով լուծույթի մեջ պահելը գործնական և հարմար է ստացվել։
Անցել են այն ժամանակները, երբ շպրոտը դելիկատես էր, այժմ դրանք կարելի է էժան գնել ցանկացած սուպերմարկետում: Սա է պատճառներից մեկը, թե ինչու դուք կարող եք վստահորեն առաջարկել տարբեր բաղադրատոմսեր այս ապրանքի հետ:
Համեղ քսուկ նախուտեստ. Բաղադրիչները
_ Հաց
_ Հալած պանիր 2 հատ
_ Շպրոտ 1 տուփ
_ Հատիկավոր մանանեխ 1 ճաշի գդալ
_ Աղ
_ Պղպեղ
Համեղ քսուկ նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_ Նախ պատրաստենք հացը, այն պետք է լինի լավ որակի։
_ Հացի կտորները տապակել չոր տապակի մեջ երկու կողմից, որպեսզի հացը խրթխրթան լինի, բայց չափից շատ չչորացնել։
_ Հետո վերցնել տարա, որի մեջ հարմար է աշխատել ընկղմվող բլենդերով։
_ 200 գ հալած պանիրը մանր կտրատել ու լցնել ամանի մեջ։ Սրան ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ մանանեխի սերմեր։ Աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի։
_ Բացել շպրոտի պահածոն՝ քաշը մոտ 160 գր: Եթե տարայի մեջ շատ ձեթ կա, ապա կեսը քամեք։
_ Այժմ լցնել ամբողջ պարունակությունը մնացած բաղադրիչների վրա:
_ Օգտագործելով ընկղմվող բլենդերը, խառնել մթերքները և ստանալ միատարր շիլա:
_ Զանգվածը տեղափոխել այնպիսի տարայի մեջ, որպեսզի հարմար լինի սենդվիչներ քսել։
Սպրեդը հաճելի գույն ունի, իսկ հացի վրա քսած շատ համեղ է ստացվում։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ սոուս մսային ուտեստների համար