Համեղ քսուկ նախուտեստ. 5 րոպեում պատրաստվող խորտիկի համար անհրաժեշտ բոլոր մթերքները մատչելի են և էժան

Համեղ քսուկ նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առաջարկում ենք պատրաստել շպրոտի պահածոյով Համեղ քսուկ նախուտեստ:  օգտագործման մեր պարզ ու համեղ տարբերակը։

Շպրոտները հայտնվել են ավելի քան 300 տարի առաջ: Ըստ ավանդության վաճառականները մի օր կռահել են, որ կարելի է ապխտած ձկան վրա յուղ լցնել, որպեսզի այն ավելի երկար պահեն։ Նախկինում հնարավոր էր միայն չորացնել և աղ դնել, բայց յուղով լուծույթի մեջ պահելը գործնական և հարմար է ստացվել։

Անցել են այն ժամանակները, երբ շպրոտը դելիկատես էր, այժմ դրանք կարելի է էժան գնել ցանկացած սուպերմարկետում: Սա է պատճառներից մեկը, թե ինչու դուք կարող եք վստահորեն առաջարկել տարբեր բաղադրատոմսեր այս ապրանքի հետ:

Համեղ քսուկ նախուտեստ

Համեղ քսուկ նախուտեստ. Բաղադրիչները

_ Հաց

_ Հալած պանիր 2 հատ

_ Շպրոտ 1 տուփ

_ Հատիկավոր մանանեխ 1 ճաշի գդալ

_ Աղ

_ Պղպեղ

Համեղ քսուկ նախուտեստ Համեղ քսուկ նախուտեստ
Համեղ քսուկ նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_ Նախ պատրաստենք հացը, այն պետք է լինի լավ որակի։

_ Հացի կտորները տապակել չոր տապակի մեջ երկու կողմից, որպեսզի հացը խրթխրթան լինի, բայց չափից շատ չչորացնել։

_ Հետո վերցնել տարա, որի մեջ հարմար է աշխատել ընկղմվող բլենդերով։

_ 200 գ հալած պանիրը մանր կտրատել ու լցնել ամանի մեջ։ Սրան ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ մանանեխի սերմեր։ Աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի։

_ Բացել շպրոտի պահածոն՝ քաշը մոտ 160 գր: Եթե ​​տարայի մեջ շատ ձեթ կա, ապա կեսը քամեք։

_ Այժմ լցնել ամբողջ պարունակությունը մնացած բաղադրիչների վրա:

_ Օգտագործելով ընկղմվող բլենդերը, խառնել մթերքները և ստանալ միատարր շիլա:

_ Զանգվածը տեղափոխել այնպիսի տարայի մեջ, որպեսզի հարմար լինի սենդվիչներ քսել։

Համեղ քսուկ նախուտեստ

Սպրեդը հաճելի գույն ունի, իսկ հացի վրա քսած շատ համեղ է ստացվում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ սոուս մսային ուտեստների համար

Խնդրում ենք Գնահատեք