Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով. Այս կերպ պատրաստված ուտեստը հյութեղ է և խենթորեն համեղ

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով.  Նման նորաձև մատուցումը ռեստորանային է հիշեցնում: Եթե ​​դուք գեղեցիկ դասավորեք նման տաք ուտեստը, ապա այն շատ շքեղ տեսք կունենա:

Հիմա դժվար է զարմացնել ընթերցողներին յուրօրինակ ուտեստով: Հատկապես, երբ խոսքը վերաբերում է հավին: Թվում է, թե ուրիշ ինչպե՞ս ներկայացնել այն, որպեսզի ուտեստը հետաքրքիր լինի և ցանկանան կրկնել տանը: Բայց կփորձենք: Այսօր ձեզ կասենք, թե ինչպես պատրաստել հավի բդիկները շերտավոր խմորի վրա:

Բաղադրատոմսը ձեզ ժամանակ և գումար կխնայի, բայց կօգնի անջնջելի տպավորություն թողնել հյուրերի վրա: Համոզված եմ, որ նրանք դեռ երկար կքննարկեն այս բաղադրատոմսը: Բայց անկախ ամենից, իրականում խմորով հավը ստացվում է հյութեղ և խենթորեն համեղ:

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի ազդր 6 հատ

_Մածուն 150-200 մլ

_Աղացած կարմիր պղպեղ 1 թեյի գդալ

_Սխտորի փոշի 0.5 թեյի գդալ

_Չաման 0,3 թեյի գդալ

_Եգիպտացորենի ալյուր 4-5 ճաշի գդալ

_Խմորիչով շերտավոր խմոր 250 գ

_Ձու 1 հատ

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ հավի բդիկները և կտրել ոսկորը դանակով: Դա անելու համար մաշկը կտրել շրջանագծով և կտրել վերին աճառը:

_Մի ամանի մեջ խառնել բոլոր համեմունքները, ավելացնել աղը, մածունը և լավ խառնել:

_Միսը դնել մարինադի մեջ, ձեռքերով խառնեք այնպես, որ սոուսն ամբողջությամբ ծածկի բդիկները և դնել սառնարանում 1 ժամով:

_Միսը թաթախել եգիպտացորենի ալյուրի մեջ և տապակել թավայի մեջ բուսական յուղով, երկու կողմերից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Խմորը կտրել 6 մասի: Շարել դրանք ջեռոցի տապակի վրա և յուրաքանչյուրի կենտրոնում ուղղահայաց տեղադրել մեկ բդիկ:

_Ոսկորները փաթաթել փայլաթիթեղով, իսկ խմորին քսել հարած ձու:

_Թխել 20 րոպե 160 աստիճան տաքացած ջեռոցում:

Հավի բդիկներ շերտավոր խմորով

Արդյունքում շատ ախորժելի հավի ազդրեր ստացանք շերտավոր խմորով ափսեի վրա: Տնական կերակուրի համար դուք կարող եք պարզեցնել ամեն ինչ և պարզապես թխել հավի ազդրերը վառարանում չորահացով թաթախելով:

Հավի բդիկները շերտավոր խմորով պատրաստ են: Պատրաստեք այն ինքներդ և կիսվեք ձեր ընկերների հետ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ջեռեփուկ

Խնդրում ենք Գնահատեք