Տաք սենդվիչներ. Այնքան համեղ ու հետաքրքիր են ստացվում որ դրանք պատրաստում եմ շաբաթական 3 անգամ

Տաք սենդվիչներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մենք ուզում ենք ցույց տալ, թե ինչպես կարող եք պատրաստել տաք սենդվիչներ, որոնք կդառնան լիարժեք նախաճաշ կամ ընթրիք։

Մեր գաստրոնոմիական մշակույթում սենդվիչների տարբեր տեսակներ սովորաբար կոչվում են բուտերբրոդներ: Դժվար է ասել, թե որքանով է ճիշտ այս անվանումը նրբերշիկով մի կտոր հացի համար։ Ի սկզբանե բուտերբրոդը հացի կտոր էր, որի վրա քսում էին կարագ՝ առանց հավելյալ բաղադրիչների։

Ի դեպ, դասական սենդվիչներ պատրաստում էին արիստոկրատների ընտանիքներում, որպեսզի նախաճաշը ավելի հագեցած լինի։ Միայն 20-րդ դարում կարագով սենդվիչները դարձան սովորական նախուտեստ:

Տաք սենդվիչներ

Տաք սենդվիչներ. Բաղադրիչները

_հաց — 12 շերտ

_կոշտ պանիր —

_հալած պանիր — 12 շերտ

_աղ — մի պտղունց

_խոզապուխտ — 6 շերտ

_կաթ — 100 մլ

_ձու — 2 հատ

Տաք սենդվիչներ Տաք սենդվիչներ Տաք սենդվիչներ

Տաք սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը

_Յուղաթուղթը փռել ջեռոցի տապակի վրա, վրան դնել 6 կտոր հաց։

_Հացի վրա դնել 6 շերտ պանիրը, իսկ հետո՝ խոզապուխտ։ Խոզապուխտը ծածկել հալած պանրի և հացի մնացած շերտերով։

_Առանձին ամանի մեջ միացնել ձվերը կաթի հետ, մանրակրկիտ խառնել և աղ անել:

_Կոշտ պանիրը մանրացնել քերիչի խոշոր ատամների վրա։

_Սենդվիչները թաթախել ձվի-կաթի խառնուրդի մեջ, շարել տապակի վրա։

_Մնացած զանգվածը լցնել սենդվիչների մակերեսին։

_Սենդվիչների վրա դնել մի կտոր կարագ, ինչպես նաև կոշտ պանրից «գլխարկներ» ստեղծել:

_Սենդվիչները թխել 190-200 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 15-20 րոպե։

Տաք սենդվիչներ

Բացի պանրից և խոզապուխտից, որպես միջուկ կարող եք օգտագործել նաև հազար, լոլիկ և վարունգ։

25 րոպեում ստացվում է համեղ և հագեցած նախաճաշ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք