Թե որպես առօրյա նախուտեստ, թե որպես հյուրասիրության համեղ բաղադրիչ՝ Հավի Կրծքամիսը Երշիկի փոխարեն շատ լավ տարբերակ է: Առաջարկում ենք պատրաստել և միշտ ունենալ սառնարանում:
Երբեմն հավի կրծքամիսը մի փոքր չոր է ստացվում, բայց ոչ այս բաղադրատոմսի համաձայն պատրաստելիս: Այստեղ ամեն ինչ պարզապես սուպեր է:
Սենդվիչների համար հյութեղ, անուշահոտ այս կրծքամիսն ավելի լավն է, քան պատկերացնում եք: Բոլորին խորհուրդ եմ տալիս ուշադրություն դարձնել և փորձել այս տարբերակը:
Հավի կրծքամիսը երշիկի փոխարեն. Բաղադրությունը
_Հավի կրծքամիս — 700 գր
_Աղ — 3 թեյյի գդալ
_Շաքար — 1 թեյի գդալ
_Ջուր — 300 մլ
_Համեմի սերմ — 1 թեյի գդալ
_Ապխտած կարմիր պղպեղ — 1 թեյի գդալ
_Չորացրած սխտոր — 1 թեյի գդալ
_Բուսական յուղ — 1 թեյի գդալ
Հավի կրծքամիսը երշիկի փոխարեն. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_300 մլ սենյակային ջերմաստիճանի ջրի մեջ ավելացնել 3 թեյի գդալ աղ և 1 թեյի գդալ շաքարավազ: Այս լուծույթի մեջ դնել ոսկրահան արված հավի կրծքամիսը մոտ 1 ժամ:
_Խառնել 1 թեյի գդալ չորացրած սխտոր, 1 թեյի գդալ չորացրած համեմ և պապրիկա: Ավելացնել 1 թեյի գդալ արեւածաղկի ձեթ:
_Մանրակրկիտորեն պատեք հավի կրծքամսի կտորները ստացված խառնուրդով:
_Հավի կրծքամսերը հակառակ կողմերով դրեք իրար վրա, կապեք մսակտորները թելով:
_Թող միսը այդպես մնա և մարինացվի սեղանի վրա 30 րոպեից մինչեւ 2 ժամ:
_Ծածկեք ջեռոցի տապակը փայլաթիթեղով, որը ծալված է երկու շերտով: Դրանից հետո վրան դրեք կրծքամիսը և տեղադրեք ջեռոցում: 15 րոպե տաքացնել առավելագույնը (250 աստիճան), ապա անջատեք ջեռոցը և միսը թողեք այնտեղ, մինչև ջեռոցը ամբողջովին սառչի:
_Լարող եք միսը թողնել ջեռոցում մեկ գիշերվա ընթացքում:
Նշված ժամանակահատվածից հետո սենդվիչների համար միսը պատրաստ է:
Տեսանյութ
Հավի կրծքամսով պատրաստենք համեղ նախուտեստ, որը շատ հյութեղ և նուրբ է ստացվում այս տարբերակով նաև։
Բարի ախորժակ: