Հավի միսը ձյան տակ. Անչափ համեղ ու նուրբ աղցան
Նույնիսկ անհնար է նկարագրել, թե որքան համեղ է այս ուտեստը: Աղցան զարմանալի նուրբ է: Համեղ է, քնքուշ, հյութեղ, նույնիսկ որոշ չափով նման է խորտիկ տորթին: Արագ պատրաստվող այս պարզ մթերքներով աղցանը մեզ շատ դուր եկավ: Պատրաստեք և վայելեք այս համը:
Содержание
Հավիմիսը ձյան տակ. Անհրաժեշտ բաղադրությունը
- 1 սոխ
- 2 ճաշի գդալ շաքար
- 2 ճաշի գդալ քացախ
- 3 միջին կարտոֆիլ
- 1 հավի կրծքամիս
- 100-120 գր. կոշտ պանիր
- 4 ձու
- Մայոնեզ
- Պատրաստի մանանեխի հատիկներով
- Աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի
Հավի միսը ձյան տակ. Քայլ առ քայլ պատրաստման եղանակը
- Մանր կտրատել սոխը և դրան ավելացնել շաքար, քացախ և վրան եռացրած ջուր լցնել, որ սոխը մարինացվի:
- Կրծքամիսը բարակ շերտերով կտրատել, ավելացնել աղ, պղպեղ և 1 ճաշի գդալ սոյայի սոուս, խառնել:
- Տապակել միսը մինչևի եփվի, թող սառչի: Կարտոֆիլը եփել:
- Առաջին շերտը կլինի կարտոֆիլը, քերել այն խոշոր քերիչով, առատորեն քսել մայոնեզ, ապա ավելացնել 1,5 ճաշի գդալ պատրաստի մանանեխի հատիկներ:
- Հաջորդ շերտով լցնել հավը և թթու սոխը: Վրան մայոնեզ քսել:
- Այնուհետև վրան քերել դեղնուցները մանր քերիչով:
- Մեկ այլ շերտով լցնել պանիրը մանր քերիչով անցկացնելով:
- Քսել մայոնեզ և վրան քերել սպիտակուցը մանր քերիչով:
- Աղցանի վերևի մասը կարելի է զարդարել քնջութի սերմերով:
Հավի միսը ձյան տակ պատրաստ է: Ահա այսպիսի գեղեցիկ և համեղ աղցան, ամենալավն այն է, որ թողեք թրմվի սառնարանում, ապա նոր մատուցեք սեղանին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի մսով աղցան