Հավի մսի պահածո 30 րոպեում. Այս կիսաֆաբրիկատը շատ հարմար է տանն ունենալ

Հավի մսի պահածո Պահածոներ

Հավի մսի պահածո 30 րոպեում. Այս կիսաֆաբրիկատը շատ հարմար է տանն ունենալ
Տնական հավը շոգեխաշելու, այս բաղադրատոմսը կօգնի հավ պատրաստել ապագա օգտագործման համար:

Դուք կարող եք սա անել շատ արագ և հեշտությամբ: Ստացվում է անչափ համեղ, անուշաբույր և հյութալի միս: Այս բաղադրատոմսը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի:

Հավի մսի պահածո

Հավի մսի պահածո. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Հավ 3-3,5 կգ
  • Ջուր 2 լ
  • Քարաղ 200 գր

Հավի մսի պահածո

Հավի մսի պահածո. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար միսը մանր կտրատել, լցնել խորը կաթսայի մեջ և վրան ջուր լցնել:
  2. Հետո լցնել աղը, կաթսան դնել կրակի վրա, և հենց որ այն սկսի եռալ, անպայման հեռացնել քափը:
  3. Կաթսան ծածկել կափարիչով և կես ժամ եփել ցածր կրակի վրա: Մինչ հավը եփվում է, մանրակրկիտ լվանալ բանկաները, չորացնել դրանք, մանրէազերծել կափարիչները:
  4. Ստերիլացված բանկաների մեջ լցնել պատրաստի հավի մսով: Երբ պահածոն լցվում է մինչև բանկայի «ուսերը», լցնել աղաջուրը մինչև վերջ և անմիջապես փակել կափարիչները:
  5. Պահածոյացված բանկաները դնել սկուտեղի վրա և թող դրանք սառչեն սենյակային ջերմաստիճանում: Պատրաստի պահածոները պահել նկուղում կամ պատշգամբում:

Հավի մսի պահածո

Շատ քնքուշ, հյութալի և աներևակայելի համով կիսաֆաբրիկատ է ստացվում: Այս բաղադրատոմսի շնորհիվ ամբողջ ձմռանը կարող եք մսամթերքի պաշար ունենալ:

Հավի մսի պահածոն պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հավի մսով համեղ աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք