Հավի մսի պահածո 30 րոպեում. Այս կիսաֆաբրիկատը շատ հարմար է տանն ունենալ
Տնական հավը շոգեխաշելու, այս բաղադրատոմսը կօգնի հավ պատրաստել ապագա օգտագործման համար:
Դուք կարող եք սա անել շատ արագ և հեշտությամբ: Ստացվում է անչափ համեղ, անուշաբույր և հյութալի միս: Այս բաղադրատոմսը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի:
Հավի մսի պահածո. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Հավ 3-3,5 կգ
- Ջուր 2 լ
- Քարաղ 200 գր
Հավի մսի պահածո. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար միսը մանր կտրատել, լցնել խորը կաթսայի մեջ և վրան ջուր լցնել:
- Հետո լցնել աղը, կաթսան դնել կրակի վրա, և հենց որ այն սկսի եռալ, անպայման հեռացնել քափը:
- Կաթսան ծածկել կափարիչով և կես ժամ եփել ցածր կրակի վրա: Մինչ հավը եփվում է, մանրակրկիտ լվանալ բանկաները, չորացնել դրանք, մանրէազերծել կափարիչները:
- Ստերիլացված բանկաների մեջ լցնել պատրաստի հավի մսով: Երբ պահածոն լցվում է մինչև բանկայի «ուսերը», լցնել աղաջուրը մինչև վերջ և անմիջապես փակել կափարիչները:
- Պահածոյացված բանկաները դնել սկուտեղի վրա և թող դրանք սառչեն սենյակային ջերմաստիճանում: Պատրաստի պահածոները պահել նկուղում կամ պատշգամբում:
Շատ քնքուշ, հյութալի և աներևակայելի համով կիսաֆաբրիկատ է ստացվում: Այս բաղադրատոմսի շնորհիվ ամբողջ ձմռանը կարող եք մսամթերքի պաշար ունենալ:
Հավի մսի պահածոն պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավի մսով համեղ աղցան