Հավի մսով կարկանդակ. Արագ պատրաստվող հյութեղ ուտեստ, որը կարելի է պատրաստել, եթե քիչ ժամանակ ունեք կամ ցանկանում եք հետաքրքիր հյուրասիրություն պատրաստել:
Այս բաղադրատոմսը պարզապես գտածո է: Նման կարկանդակի լցոն կարող է լինել բացարձակապես ամեն ինչ, սա այս բաղադրատոմսի ևս մեկ հմայքն է, այն անկրկնելի է իր բազմակողմանիությամբ: Այս բաղադրատոմսը կլինի ձեր փրկությունը, երբ հյուրերը դռան շեմին են, դուք կհյուրասիրեք նրանց անուշահոտ, ախորժելի կարկանդակով, որն ունի նուրբ լցոն:
Содержание
Հավի մսով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Լցոն
- Հավի կրծքամիս 2 հատ
- Սոխ 1-2 հատ
- Կարտոֆիլ 2-3 հատ
- Կանաչիներ մի փունջ
- Պղպեղ և աղ` ձեր ճաշակով
Խմոր
- Մայոնեզ 150 գ
- Մածուն 150 մլ
- Ձու 2 հատ
- Ալյուր 150 գ
- Աղ 1.2 թեյի գդալ
- Սոդա 1 թեյի գդալ
Հավի մսով կարկանդակ. Ինչպես պատրաստել
- Նախ պատրաստել լցոն, մանր կտրատել սոխը և տապակեք թավայի մեջ՝ ցածր կրակի վրա մինչև փափկի: Թողեք սառչի:
- Կրծքամիսը կտրատել փոքր խորանարդիկներով, մանր կտրատել կանաչիները, մաքրել կարտոֆիլը և փոքր խորանարդիկներով կտրատել: Խորը ամանի մեջ մենք համատեղել կտրատած մթերքները, աղ և պղպեղ անել, և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
- Լցնել մայոնեզը առանձին ամանի մեջ, ավելացնել մածուն, աղ և կոտրել ձվերը: Խառնել ամեն ինչ, ապա աստիճանաբար ավելացնել մաղած ալյուրը, խմորը պետք է դառնա մածուցիկ:
- Երբ խմորը պատրաստ լինի, ավելացնել սոդա և մանրակրկիտ խառնել: Ջեռոցի ձևամանը յուղել բուսական յուղով և շաղ տալ ալյուրով: Ձևամանի մեջ մի քիչ խմոր լցնել, վրան լցնել լցոնը, հարթեցնել և վրան լցնել մնացած խմոր:
- Կարկանդակը դնել նախապես մինչև 200 աստիճանի տաքացված ջեռուցը՝ 35-40 րոպե: Ստուգել կարկանդակի պատրաստությունը ատամի չոփով: Եթե այն դուրս է գալիս չոր, ապա կարկանդակը պատրաստ է:
Հավի մսով կարկանդակը պատրաստ է:
Համեղ լցոնով հետաքրքիր կարկանդակի տարբերակի հետ ծանոթացեք այս տեսանյութում.
Բարի ախորժակ: