Պատրաստեք հավի մսով ռուլետներ պանրով, եթե երեկույթի եք պատրաստվում: Խորհուրդ ենք տալիս պատրաստել այս հիանալի բաղադրատոմսով նախուտեստը, քանի որ որակյալ մթերքներն իսկապես թանկ են:
Հավատացեք, սա շատ ավելի լավն ու համեղ է, քան ցանկացած գնված երշիկեղեն:
Հավի մսով ռուլետներ պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հավի բդիկ 3 հատ
_Կոշտ պանիր 100 գ
_Խոզապուխտ 150 գ
_Բաց գույնի գարեջուր 500 մլ
_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ
_Աղ` ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Հավի մսով ռուլետներ պանրով.Պատրաստման եղանակը
_Բդիկները լվանալ և զգուշորեն հանել բոլոր ոսկորները: Պետք է ստացվի ամբողջական, տափակ միս:
_Մսի հաստությունը հավասարաչափ պահելու համար կարող եք կտրել ցանկացած պոչ: Միսը լավ համեմել աղով և պղպեղով և թեթևակի ծեծել:
_Մսակտորների վրա շարել խոզապուխտի շերտերը: Պանիրը կտրել շերտերով և դնել խոզապուխտի վրա:
_Փաթաթել ամուր ռուլետի նման: Նույն գործողությունները կրկնել մնացած մսակտորների հետ:
_Յուրաքանչյուր ռուլետը կապել թելով: Եթե կա ձևավորող ցանց, կարող եք օգտագործել դրանք: Դնել ռուլետները խորը ամանի մեջ և ծածկել գարեջրով:
_Թողնել այդպես 1 ժամ: Ժամանակ առ ժամանակ շրջել, որպեսզի դրանք հավասարապես ներծծվեն:
_Չորացնել ավելցուկային հեղուկը թղթե սրբիչներով: Արագորեն տապակել արևածաղկի ձեթով բոլոր կողմերից, մինչև ոսկեգույն- դարչնագույնը:
_Փայլաթիթիեղով ծածկել ջեռոցի տապակը և ռուլետներ կարի կողմով դնել վրան:
_Եփել 200 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 40 րոպե:
Տնական հավի երշիկը կարող եք մատուցել նաև տաք վիճակում: Բայց ավելի լավ է թողնել, որ այն մեկ օր մնա սառնարանում:
Հավի մսով ռուլետները պանրով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ տավարի բուժենինա