Հավի մսով ռուլետներ պանրով. Գարեջրով մարինացված, նրբահամ նախուտեստ

Հավի մսով ռուլետներ պանրով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պատրաստեք հավի մսով ռուլետներ պանրով, եթե ​​երեկույթի եք պատրաստվում: Խորհուրդ ենք տալիս պատրաստել այս հիանալի բաղադրատոմսով նախուտեստը, քանի որ որակյալ մթերքներն իսկապես թանկ են:

Հավատացեք, սա շատ ավելի լավն ու համեղ է, քան ցանկացած գնված երշիկեղեն:

Հավի մսով ռուլետներ պանրով

Հավի մսով ռուլետներ պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի բդիկ 3 հատ

_Կոշտ պանիր 100 գ

_Խոզապուխտ 150 գ

_Բաց գույնի գարեջուր 500 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Հավի մսով ռուլետներ պանրով

Հավի մսով ռուլետներ պանրով

Հավի մսով ռուլետներ պանրով.Պատրաստման եղանակը

_Բդիկները լվանալ և զգուշորեն հանել բոլոր ոսկորները: Պետք է ստացվի ամբողջական, տափակ միս:

_Մսի հաստությունը հավասարաչափ պահելու համար կարող եք կտրել ցանկացած պոչ: Միսը լավ համեմել աղով և պղպեղով և թեթևակի ծեծել:

_Մսակտորների վրա շարել խոզապուխտի շերտերը: Պանիրը կտրել շերտերով և դնել խոզապուխտի վրա:

_Փաթաթել ամուր ռուլետի նման: Նույն գործողությունները կրկնել մնացած մսակտորների հետ:

_Յուրաքանչյուր ռուլետը կապել թելով: Եթե ​​կա ձևավորող ցանց, կարող եք օգտագործել դրանք: Դնել ռուլետները խորը ամանի մեջ և ծածկել գարեջրով:

_Թողնել այդպես 1 ժամ: Ժամանակ առ ժամանակ շրջել, որպեսզի դրանք հավասարապես ներծծվեն:

_Չորացնել ավելցուկային հեղուկը թղթե սրբիչներով: Արագորեն տապակել արևածաղկի ձեթով բոլոր կողմերից, մինչև ոսկեգույն- դարչնագույնը:

_Փայլաթիթիեղով ծածկել ջեռոցի տապակը և ռուլետներ կարի կողմով դնել վրան:

_Եփել 200 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 40 րոպե:

Հավի մսով ռուլետներ պանրով

Տնական հավի երշիկը կարող եք մատուցել նաև տաք վիճակում: Բայց ավելի լավ է թողնել, որ այն մեկ օր մնա սառնարանում:

Հավի մսով ռուլետները պանրով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ տավարի բուժենինա

Խնդրում ենք Գնահատեք