Հավի նրբերշիկներ. Համեղ նախուտեստ

Հավի նրբերշիկներ. Համեղ նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի նրբերշիկներ. Համեղ նախուտեստ

Հավանաբար, չկա այդպիսի երեխա, որը երշիկ չի սիրում: Եվ չկա մի մայր, որ չանհանգստանա իր երեխայի ուտելու նախընտրությունների պատճառով: Հետևաբար, հոգատար ու խելացի տնային տնտեսուհիները միշտ փնտրում են տնային երշիկների բաղադրատոմսեր: Այսօր մենք առաջարկում ենք հավի երշիկը պանրով, որը նույնիսկ ավելի համեղ է, քան խանութում գնվածը:

Կարող եք թեկուզ ամեն շաբաթ պատրաստել հավի երշիկեղեն ըստ այս բաղադրատոմսի: Դրանք կարող եք պատրաստել մի ամբողջ տապակ և դնում դրանք սառցարանում: Աշխատանքային օրերին 2-3 երշիկ կարելի է հանել սառնարանից և վայելել օրվա ընթացքում: Նման համեղությունը դուր է գալիս ոչ միայն երեխաներին, այլ նաև մեծերին: Անպայման փորձեք բաղադրատոմսը:

Հավի նրբերշիկներ

Հավի նրբերշիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 2 հատ
  • Ձու 2 հատ
  • Սոխ 1 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Կոշտ պանիր 100 գ
  • Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի
  • Սպիտակաձավար 2 ճաշի գդալ
  • Կաթի փոշի 1 ճաշի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Սամիթ` ըստ ճաշակի
  • Ջուր` ըստ ճաշակի

Հավի նրբերշիկներ

Հավի նրբերշիկներ

Հավի նրբերշիկներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսն անց կացնել մսաղացով: Գազարը քերիչով  քերել:
  2. Տապակել բանջարեղենը տաք յուղի մեջ մինչ ոսկե դարչնագույնը:
  3. Խորը ամանի մեջ աղացած հավը խառնել ձվերի, կաթի փոշու և սպիտակաձավարի հետ:
  4. Ավելացնել կանաչիներ և աղ` ըստ ճաշակի: Աղացած մսին ավելացնել տապակած գազարն ու սոխը:
  5. Խառնել ամեն ինչ: Աղացած միսը թողնել 10 րոպե:
  6. Այդ ընթացքում յուղաթուղթը կտրել մոտ 20 X 20 սմ քառակուսիներ: Այս քանակի մթերքներից ստացվում է 8 երշիկ:
  7. Տեղադրել 2 ճաշի գդալ մսի զանգված յուղաթղթի կտորի մեջտեղում:
  8. Հարթեցնել մսի զանգվածը, դնել պանրի կտորը կենտրոնում, փաթաթել այն աղացած մսով:
  9. Յուղաթուղթը կոնֆետի պես փաթաթել: Նույնը արեք մնացած աղացած մսով:
  10. Պատրաստել երշիկեղենը չոր տապակի մեջ՝ բոլոր կողմերից տապակելով յուղաթղթով:
  11. Հետո տաք ջուր լցնել տապակի մեջ: Երշիկները պետք է ջրի մեջ լինեն կիսով չափ:
  12. Ծածկել տապակը կափարիչով և հնարավորինս նվազեցնել կրակը: Եփել երշիկները մոտ 15 րոպե՝ դրանք 2 անգամ շրջելով ամեն կողմի վրա:

Հավի նրբերշիկներ

Հավի նրբերշիկներ

Պատրաստի հավի երշիկեղենը ջրից հանել ու չորացնել: Հեռացրեք յուղաթուղթը և մատուցել տաք վիճակում: Նման երշիկների համար լավագույն կողմնակի ճաշատեսակը կարտոֆիլի պյուրեն է, կամ շոգեխաշած բանջարեղենը: Ցանկացած տեսակի շիլա նույնպես ողջունելի է:

Հավի նրբերշիկները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կիևյան կոտլետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք