Հավի նրբերշիկներ. Համեղ նախուտեստ
Հավանաբար, չկա այդպիսի երեխա, որը երշիկ չի սիրում: Եվ չկա մի մայր, որ չանհանգստանա իր երեխայի ուտելու նախընտրությունների պատճառով: Հետևաբար, հոգատար ու խելացի տնային տնտեսուհիները միշտ փնտրում են տնային երշիկների բաղադրատոմսեր: Այսօր մենք առաջարկում ենք հավի երշիկը պանրով, որը նույնիսկ ավելի համեղ է, քան խանութում գնվածը:
Կարող եք թեկուզ ամեն շաբաթ պատրաստել հավի երշիկեղեն ըստ այս բաղադրատոմսի: Դրանք կարող եք պատրաստել մի ամբողջ տապակ և դնում դրանք սառցարանում: Աշխատանքային օրերին 2-3 երշիկ կարելի է հանել սառնարանից և վայելել օրվա ընթացքում: Նման համեղությունը դուր է գալիս ոչ միայն երեխաներին, այլ նաև մեծերին: Անպայման փորձեք բաղադրատոմսը:
Հավի նրբերշիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի կրծքամիս 2 հատ
- Ձու 2 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Գազար 1 հատ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Կոշտ պանիր 100 գ
- Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի
- Սպիտակաձավար 2 ճաշի գդալ
- Կաթի փոշի 1 ճաշի գդալ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Սամիթ` ըստ ճաշակի
- Ջուր` ըստ ճաշակի
Հավի նրբերշիկներ. Պատրաստման եղանակը
- Հավի կրծքամիսն անց կացնել մսաղացով: Գազարը քերիչով քերել:
- Տապակել բանջարեղենը տաք յուղի մեջ մինչ ոսկե դարչնագույնը:
- Խորը ամանի մեջ աղացած հավը խառնել ձվերի, կաթի փոշու և սպիտակաձավարի հետ:
- Ավելացնել կանաչիներ և աղ` ըստ ճաշակի: Աղացած մսին ավելացնել տապակած գազարն ու սոխը:
- Խառնել ամեն ինչ: Աղացած միսը թողնել 10 րոպե:
- Այդ ընթացքում յուղաթուղթը կտրել մոտ 20 X 20 սմ քառակուսիներ: Այս քանակի մթերքներից ստացվում է 8 երշիկ:
- Տեղադրել 2 ճաշի գդալ մսի զանգված յուղաթղթի կտորի մեջտեղում:
- Հարթեցնել մսի զանգվածը, դնել պանրի կտորը կենտրոնում, փաթաթել այն աղացած մսով:
- Յուղաթուղթը կոնֆետի պես փաթաթել: Նույնը արեք մնացած աղացած մսով:
- Պատրաստել երշիկեղենը չոր տապակի մեջ՝ բոլոր կողմերից տապակելով յուղաթղթով:
- Հետո տաք ջուր լցնել տապակի մեջ: Երշիկները պետք է ջրի մեջ լինեն կիսով չափ:
- Ծածկել տապակը կափարիչով և հնարավորինս նվազեցնել կրակը: Եփել երշիկները մոտ 15 րոպե՝ դրանք 2 անգամ շրջելով ամեն կողմի վրա:
Պատրաստի հավի երշիկեղենը ջրից հանել ու չորացնել: Հեռացրեք յուղաթուղթը և մատուցել տաք վիճակում: Նման երշիկների համար լավագույն կողմնակի ճաշատեսակը կարտոֆիլի պյուրեն է, կամ շոգեխաշած բանջարեղենը: Ցանկացած տեսակի շիլա նույնպես ողջունելի է:
Հավի նրբերշիկները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կիևյան կոտլետներ