Հավով և արքայախնձորով աղցան. Անսովոր, էկզոտիկ և անչափ համեղ նախուտեստ:
Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի գիտի, որ լավ աղցանը հարմար առիթ է խոսակցության թեմաների համար և բոլորն անպայման խնդրելու են բաղադրատոմսը:
Երբ հավի միսը, արքայախնձորն ու սնկերը կան բաղադրիչների շարքում, կասկած չկա, որ այս աղցանն իսկապես հարմար է տոնական սեղանի համար՝ լինի դա Նոր տարի, Ծննդյան օր կամ որևէ այլ տոն:
Содержание
Հավով և արքայախնձորով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- Հավի կրծքամիս — 0.5 կգ
- Թարմ սունկ (շամպինիոններ) — 300 գ
- Սոխ — 2 միջին գլուխ
- Արքայախնձոր — 1 բանկա (500 գ, կտրատած)
- Կոշտ պանիր — 300 գ
- Ձու — 4 հատ
- Մայոնեզ — 200 գ
- Բուսական յուղ — տապակելու համար
- Աղը ըստ ճաշակի
- Սոյայի սոուս
- Կանաչի ձևավորման համար
Հավով և արքայախնձորով աղցան. Ինչպես պատրաստել
- Հավի կրծքամիսը խաշել աղած ջրի մեջ և թողնել սառչի: Ձվերը նույնպես նախապես խաշել: Կտրատել սոխը կես օղակներով:
- Բուսական յուղով տապակել սոխը, քանի դեռ սոխը տապակվում է, զբաղվեք սնկով: Լվացեք դրանք մանրակրկիտ և կտրել շերտերով:
- Սոխը տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը: Ավելացնել կտրատած սունկը: Խառնել և թողնել տապակվի:
- Այս ընթացքում կտրատել հավի կրծքամիսը, լցնել խորը աման մեջ, որում ամբողջ աղցանը պիտի պատրաստեք:
- Չենք մոռանում, որ սունկը վառարանի վրա է: Թավայի մեջ ավելացնել մի թեյի գդալ սոյայի սոուս, որը սնկին կտա յուրահատուկ համ: Եթե սոուս չկա, պարզապես աղ անել սնկին: Անջատել կրակը և որոշ ժամանակ թողնել սունկը: Սոխով տապակած սնկերը պետք է լինեն բավարար եփված: Դրանք պետք է նման լինեն մայոնեզով խառնված աղցանի: Հուսով ենք` պատկերացրեցիք:
- Ժամանակն է հավաքել աղցանի մնացած մասը: Բացել պահածոյացված արքայախնձորի բանկան, քամել հյութը և լցնել կտորները հավի մսի վրա:
- Արքայախնձորի վրա ավելացնել քերիչով մանրացված ձվերը:
- Մանրացնել պանիրը: Այս աղցանի համար ավելի լավ է օգտագործել միջին կոշտության պանիր, քերել և ավելացնել աղցանին: Այժմ ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել, որպեսզի աղցանի բաղադրիչները հավասարաչափ բաշխվեն:
- Ժամանակն է ավելացնել սնկերը, սոխով տապակած սունկը պետք է տաք լինի, քանի որ դրանք աղցանին տալիս են հատուկ հոտ: Դրանք լցրեք աղցանի ամանի մեջ:
- Մանրակրկիտ խառնել ամբողջ աղցանը, այնուհետև լցնել մայոնեզը, կրկին խառնել և լցնել աղցանի ամանի մեջ: Ձևավորել աղցանն ըստ ցանկության:
Հավով և արքայախնձորով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: