Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ. Պատրաստենք երշիկի փոխարեն

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ. Պատրաստենք երշիկի փոխարեն

Եթե ​​ուտելիք պատրաստելու ժամանակ չկա, մենք սովորաբար սենդվիչ ենք պատրաստում և վազում աշխատանքի: Խանութում գնված մսամթերքի որակը գրեթե միշտ կասկածի տակ է: Շատ հավելումներ և անառողջ փոխարինողներ կան դրանցում, որոնք վնասակար են ձեր առողջության համար: Այնպես որ, հնարավորության դեպքում ես պատրաստում եմ տնական ռուլետներ տարբեր մսատեսակներով: Հավով նախուտեստը մենք բոլորս ենք սիրում, բացի այդ, այս տարբերակը նաև ավելի մատչելի է:

Նախուտեստի համար լավագույնն է օգտագործել հավի ոտքերը, դրանք կապահովեն ցանկալի կպչունություն, և պետք չի լինի ժելատին ավելացնել: Բաղադրատոմսում նշված է մսի մաքուր քաշը, այնպես որ այս հաշվարկով գնեք բդիկները: Հավով խորտիկի համար շերտ պատրաստելու համար ես գնում եմ խոզաճարպի լայն շերտ: Զգուշորեն կտրում եմ մաշկը դրանից՝ թողնելով ճարպի բարակ շերտ: Ջեռոցում այն ​​կհալվի և կերակրատեսակը հյութեղ կդարձնի:

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ
Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի բդիկներ 1 կգ
  • Աղ 1 ճաշի գդալ
  • Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ
  • Համեմունք մսի համար 1 ճաշի գդալ
  • Իտալական համեմունքներ 0.5 թեյի գդալ
  • Խոզի կաշի 1 կգ
  • Պղպեղի խառնուրդը` ըստ ճաշակի

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ
Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը կտրել ոսկորներից և ոչ շատ մանր կտորներ անել:
  2. Ավելացնել 0,5 ճաշի գդալ աղ և նույնքան համեմունքներ մսի համար, 0.5 թեյի գդալ սխտոր, խառնել և թողնել 15 րոպե:
  3. Խոզի մաշկը լավ մաքրել, կտրել ավելորդ ճարպը: Վրան շաղ տալ աղ և համեմունքներ, ձեռքերով տրորել՝ ավելի լավ բաշխելու համար:
  4. Հավի կտորները լցնել խոզի կաշվի մի եզրին և փաթաթել ռուլետը:
  5. Կապել ռուլետը թելով, փաթաթելով այն ամբողջ երկարությամբ:
  6. Փաթաթել ռուլետը յուղաթղթով, ապա երկու շերտ փայլաթիթեղով։
  7. Թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե, ապա եփել ևս 1,5-2 ժամ 100 աստիճանի տակ:
  8. Խոզի ճարպով խորտիկը կարելի է մատուցել տաք վիճակում կամ երեք լիտրանոց բանկան որպես ծանրոց դնել վրան և թողնել ողջ գիշեր:

Առավոտյան դուք կունենաք հիանալի այլընտրանք երշիկներին: Ի դեպ, այս խորտիկը կարելի է պատրաստել նաև խոհարարական տոպրակի մեջ։ Այդպես այն կստացվի ավելի հյութեղ է, բայց առանց ոսկեգույն շագանակագույն կեղևի: Փորձեք երկուսն տարբերակն էլ և ընտրեք լավագույնը։

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստ. Պատրաստենք երշիկի փոխարեն

Հավով և խոզաճարպով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տավարի բուժենինա

Խնդրում ենք Գնահատեք