Հավով և չորահացով աղցան. Սա հատկապես կհավանեն նրանք, ովքեր չեն սիրում կես ժամից ավելի ծախսել ուտելիք պատրաստելու վրա

Հավով և չորահացով աղցան ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավով և չորահացով աղցան. Սա հատկապես կհավանեն նրանք, ովքեր չեն սիրում կես ժամից ավելի ծախսել ուտելիք պատրաստելու վրա

Եթե ​​ցանկանում եք հագեցնող թեթև ուտեստ վայելել, շատ օգտակար կլինի մսով և չորահացով աղցանը: Աղցանը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մոտ 20 րոպե: Աղցանի հետ ոչ հաց է պետք, ոչ էլ այլ կերակրատեսակ. Այն բացարձակապես ինքնաբավ է:

Դուք միշտ կարող եք օգտագործել պատրաստի չորահացեր կամ պատրաստել հին հացի կեղևից, կարող եք ավելացնել սխտոր կամ սոխ համի համար:

Հավով և չորահացով աղցան

Հավով և չորահացով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Չորահաց 250 գ
  • Վարունգ 2 հատ
  • Լոլիկ 2 հատ
  • Հավի կրծքամիս 550 գ
  • Մայոնեզ 60 գ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Արևածաղկի ձեթ 20 մլ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)`ըստ ճաշակի

Հավով և չորահացով աղցան

Հավով և չորահացով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ լոլիկն ու վարունգը և կտրել դրանք ոչ շատ մեծ խորանարդիկներով:
  2. Հավի կրծքամիսը մանր կտորներով կտրել և տաք թավայի մեջ տապակել կարագով մինչև պատրաստ լինի:
  3. Դրանից հետո մսին խառնել սխտորը, աղը, պղպեղը և մի գդալ մայոնեզը:
  4. Լոլիկն ու վարունգը համեմել մնացած մայոնեզով, աղ անել և դնել մեծ ափսեի վրա հավասար շերտով:
  5. Դրանից հետո հավը լցնել բանջարեղենի վրա և վրան ցանել չորահացեր:

Հավով և չորահացով աղցան

Հավով և չորահացով աղցանը պատրաստ է: Կարելի է մատուցել սեղանին:

Այս պարզ աղցանն ունի իր նրբությունները:

  • Նախ, այն անմիջապես ուտում են. հնարավոր չէ այն տանել աշխատանքի կամ բնության գիրկ, քանի որ չորահացերը կթրջվեն և կկորցնեն իրենց ամբողջ հմայքը:
  • Երկրորդ, աղցանը չի խառնվում: Այս կերպ, միսը հավասարաչափ է բաշխվում, և յուրաքանչյուրը կունենա ամեն ինչից հավասար քանակ:

Հավով և չորահացով աղցան

Պահպանեք այս բաղադրատոմսը, որպեսզի այլևս չանհանգստանաք, թե ինչ պատրաստել ընթրիքի համար:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Աղցան Ցեզար

Խնդրում ենք Գնահատեք