Հավով և չորահացով աղցան. Սա հատկապես կհավանեն նրանք, ովքեր չեն սիրում կես ժամից ավելի ծախսել ուտելիք պատրաստելու վրա
Եթե ցանկանում եք հագեցնող թեթև ուտեստ վայելել, շատ օգտակար կլինի մսով և չորահացով աղցանը: Աղցանը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մոտ 20 րոպե: Աղցանի հետ ոչ հաց է պետք, ոչ էլ այլ կերակրատեսակ. Այն բացարձակապես ինքնաբավ է:
Դուք միշտ կարող եք օգտագործել պատրաստի չորահացեր կամ պատրաստել հին հացի կեղևից, կարող եք ավելացնել սխտոր կամ սոխ համի համար:
Содержание
Հավով և չորահացով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Չորահաց 250 գ
- Վարունգ 2 հատ
- Լոլիկ 2 հատ
- Հավի կրծքամիս 550 գ
- Մայոնեզ 60 գ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Արևածաղկի ձեթ 20 մլ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)`ըստ ճաշակի
Հավով և չորահացով աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ լոլիկն ու վարունգը և կտրել դրանք ոչ շատ մեծ խորանարդիկներով:
- Հավի կրծքամիսը մանր կտորներով կտրել և տաք թավայի մեջ տապակել կարագով մինչև պատրաստ լինի:
- Դրանից հետո մսին խառնել սխտորը, աղը, պղպեղը և մի գդալ մայոնեզը:
- Լոլիկն ու վարունգը համեմել մնացած մայոնեզով, աղ անել և դնել մեծ ափսեի վրա հավասար շերտով:
- Դրանից հետո հավը լցնել բանջարեղենի վրա և վրան ցանել չորահացեր:
Հավով և չորահացով աղցանը պատրաստ է: Կարելի է մատուցել սեղանին:
Այս պարզ աղցանն ունի իր նրբությունները:
- Նախ, այն անմիջապես ուտում են. հնարավոր չէ այն տանել աշխատանքի կամ բնության գիրկ, քանի որ չորահացերը կթրջվեն և կկորցնեն իրենց ամբողջ հմայքը:
- Երկրորդ, աղցանը չի խառնվում: Այս կերպ, միսը հավասարաչափ է բաշխվում, և յուրաքանչյուրը կունենա ամեն ինչից հավասար քանակ:
Պահպանեք այս բաղադրատոմսը, որպեսզի այլևս չանհանգստանաք, թե ինչ պատրաստել ընթրիքի համար:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Աղցան Ցեզար