Հատիկեղեն եփելու 3 եղանակ. Փորձված տարբերակներով կարող եք եփել 15 րոպեում

Հատիկեղեն եփելու 3 եղանակ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Ինչպես գիտեք, լոբազգիները երկար են պատրաստվում, մենք առարկում ենք հատիկեղեն եփելու 3 եղանակ:

Իսկ որպեսզի նրանք ավելի արագ հասնեն ցանկալի վիճակին, անհրաժեշտ է երկար թրջել։

Բայց ինչ անել, եթե չունեք անհրաժեշտ ժամանակը: Եթե ​​մոռացել եք գիշերը թրջելու ոլոռ կամ լոբի դնել և պետք է ժամանակ ունենաք ընթրիքի համար ուտեստ պատրաստելու համար։

Հատիկեղեն եփելու 3 եղանակ

Հատիկեղեն եփելու 3 եղանակ. Օգտակար խորհուրդներ

Խոհարարների ձևը

Տատիկների ձևը

Իմ սիրած ձևը

Ինչպես եփել հատիկեղենը՝ ընդամենը 15 րոպեում

Խոհարարների ձևը

Հատիկեղենը երբեք չեն թրջում ճաշարաններում, ռեստորաններում։ Բայց եփելու ընթացքում կաթսայի մեջ մի քիչ սոդա են ավելացնում։

Այս հնարքի շնորհիվ ոլոռը կամ լոբին եփում են ընդամենը հինգից տասը րոպեում։

Երբ դուք ինքներդ չեք պատրաստում, ապա այս մեթոդը կարող է լավ լինել։ Այնուամենայնիվ, չեմ կարծում, որ մայրիկը կամ տատիկը կհամաձայնեն սոդա ավելացնել իրենց երեխաների կամ թոռների համար պատրաստած ուտելիքին։

Տատիկների ձևը

Արագ եփելու մեկ այլ տարբերակը ջերմաստիճանի փոփոխություններն են։

Հատիկռղռնը եռալուց հետո կաթսայի մեջ պետք է լցնել մեկ բաժակ սառցե ջուր։ Եվ կրկնել ընթացակարգը երկու-երեք անգամ:

Ջերմաստիճանի կտրուկ անկման պատճառով դրանք ավելի արագ կեփվեն։

Իմ ձևը

Բայց ես իրականում չեմ սիրում վերը նկարագրված մեթոդները: Ես ունեմ իմ սեփականը, որը, կարծում եմ, պարզապես կատարյալ է:

Ոլոռը կամ լոբին եփելիս կաթսայի մեջ մի կտոր կարագ եմ ավելացնում։ Կարելի է փոխարինել բուսական յուղով, բայց սերուցքայինով շատ ավելի համեղ է։

Կարագի շնորհիվ արգանակի մակերեսին թաղանթ է գոյանում, որը լրացուցիչ կափարիչի դեր է կատարում։

Այսպես կաթսայում ջերմաստիճանը բարձրանում է մի քանի աստիճանով։

Ինչպես եփել հատիկեղենը՝ ընդամենը 15 րոպեում

Ուստի ոլոռը, լոբին, ոսպը ավելի արագ կեփվեն, իսկ ճաշատեսակն ինքնին սերուցքային համ կստանա և ավելի համեղ կստացվի։

Հատիկեղեն եփելու 3 եղանակներն այսպիսին են:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք