Ողջույն, խորոված ձուկ սիրողներ միացեք մեզ։
Պատրաստվում ենք ձուկ խորովել։
Օրական 200 գրամ ձուկը լիովին կարող է բավարարել չափահաս մարդու օրգանիզմին անհրաժեշտ կենդանական սպիտակուցների պահանջը։ Ձուկն իր օգտակար հատկությունների և բաղադրության շնորհիվ առաջատար դիրքերում է ցանկալի օրական սննդի մենյույում, հատկապես ընթրիքի համար։
Խորոված Ձուկ Բաղադրիչներ
- Ձուկ
- Աղ, պղպեղ, ձկան համեմունք
- Սոխ-սխտոր
Խորոված Ձուկ քայլ առ քայլ
- Նախ հարթակը պատենք սննդային թաղանթով ավելորդ թափթփվածությունից զերծ մնալու համար
- Շատ եմ նշել, բայց կրկնեմ, որ այս թաղանթի գլանակը պահեք սառնարանում, շատ ավելի ենթարկվող կդառնան
- Վերցրել ենք կարմիր իշխան ձուկ այսօր, թեպետ ցանկացածը այս պատրաստմամբ համեղ կլինի
- Նախ հարկավոր է այն մարինացնել, որպեսզի հյութեղ և համեղ լինի
- Իսկ ամենակարևորն ու ամենաբարդ աշխատանքը ձուկը մաքրելն է
- Բոլոր տնտեսական խանութներից կարող եք գտնել այսպիսի ձուկ մաքրելու հատուկ դանակ, որը շատ արագ և հեշտ հանում է թեփուկները, չնայած որ կաշին չենք էլ ուտում սովորաբար
- Խորովելու համար մեզ պետք է չեն գա գլուխն ու պոչը․ հեռացնենք
- Հարկավոր է ձուկը բացել մեջտեղից և հեռացնել ողնաշարն ու խոշոր փշերը, դա դժվար չէ իրականում
- Լավ կլվանանք մեր ձուկը
- Համեմունքներն ընտրում եք իհարկե դուք, ցանկալի է ձկան համար նախատեսված համեմունք ունենաք
- Աղ և պղպեղ են ցանում
- Ես նաև թուրինջի հյութ եմ քամում վրան, նոր հետաքրքիր համային երանգ ստանալու համար, մատուցելուց ևս կցողենք
- Սոխ և սխտորը շերտատենք և այդ շերտերով պատած էմալապատ տարայում ողջ գիշեր կթողնենք սառնարանում
- Ապա հատուկ ձուկ խորովելու ցնացում այդպես փռված կտեղադրենք
- 10 րոպե մոտավորապես մանղալի վրա շուռումուռ տալով խորովենք
- Մատուցելուց թուրինջի հյութ ճզմենք վրան, կարելի իհարկե կիտրոնի, բայց առավել հետաքրքիր նոր համ կստանաք թուրինջի օգտագործմամբ։
Ձկան Խորոված Հատուկ Ցանցով․ Խորոված Ձուկ Մարինացված Տեսանյութը պատրաստման
Դե ինչ, բարի ախորժակ։