Նուրբ ձկան կոտլետներ. Հյութալի և համեղ ուտեստ պարզ, տնական բաղադրատոմսով

ձկան կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պատրաստեք Նուրբ ձկան կոտլետներ, որոնք, իհարկե, նախընտրելի են դիետիկ ու թեթև ուտեստների սիրահարների համար:

Հիմնական կարևորությունը լավ ձուկ ընտրելն է՝ առանց ավելորդ ոսկորների ու դառնության։ Եվ հիշեք, որ ծովային ձուկն ավելի արագ է տապակվում, քան գետի ձուկը։

ձկան կոտլետներ

Նուրբ ձկան կոտլետներ. Բաղադրություն

_ ձկան միս — 700 գ

_ չորացրած սխտոր — 1 թեյի գդալ

_ սոխ — 180 գ

_ աղ — ըստ ճաշակի

_ սխտոր — 1 պճեղ

_ կարագ — 10 գ

_ սպիտակ հաց — 3 կտոր

_ հավի ձու — 1 հատ

_ կաթ — 100 մլ

_ սերուցք 33% — 50 մլ

ձկան կոտլետներ

Նուրբ ձկան կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_ Հացի կտորները պետք է հանել կեղևից և դնել խորը ամանի մեջ, վրան լցնել կաթը և թողնել, որ մի փոքր փափկի։

_ Այդ ընթացքում սխտորը մանր կտրատել, սոխը մանր քառակուսիներով կտրատել։

_ Թավայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակում ենք սոխն ու սխտորը մինչև մի փոքր ոսկեգույն դառնա։

_ Կտրել ձկնամիսը փոքր պատահական կտորներով: Հացը կաթից հանել ու ավելորդ հեղուկը քամել։

_ Մսաղացով անցկացնել և՛ հացը, և՛ ձուկը, ինչպես նաև սոխ-սխտոր խառնուրդը։

_ Ստացված զանգվածի մեջ կոտրել ձուն, լցնել սերուցքը և խառնել։

_ Աղ, պղպեղ անել, աղացած մսին ​​ավելացնել չորացրած սխտոր, ամեն ինչ խառնել բահիկով։

_ Այնուհետև ձեռքերով հունցել — ծեծել աղացած միսը, որպեսզի այն դառնա ավելի փափուկ և նուրբ:

_ Աղացած մսի մակերեսը ծածկել թաղանթով և կես ժամով դնում սառը տեղում։

_ Այնուհետև սառը աղացած մսից կոտլետներ կազմել։

_ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը (այն պետք է ամբողջությամբ ծածկի հատակը), շարել ձկան կոտլետները և տապակել դրանք՝ յուրաքանչյուր կողմից 10 րոպե:

ձկան կոտլետներ

Այսպիսով, դուք կարող եք պատրաստել հյութալի և համեղ ձկան կոտլետներ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ձուկը ջեռոցում Աղի մուշտակով

Խնդրում ենք Գնահատեք