Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով. Այս գայթակղիչ զամբյուղները կհետաքրքրեն բոլոր հյուրերին

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Առաջարկում ենք պատրաստել ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով: Վստահ ենք, որ այն կհավանեն ոչ միայն բուսակերները:

Այս հրաշալի ուտեստը, կախված միջուկի լցոնումից, կարող է ծառայել որպես կծու, սառը խորտիկ կամ անսովոր դեսերտ:

Բանջարեղենի էլեգանտ բաժակները կարելի է լցոնել աղացած մսով, համեմված, աղացած ձկով, սխտորի համով պանրով կամ չրերով, քաղցր սուֆլեով: Այս դեպքում բանջարեղենն ընտրելիս պետք է նախապատվություն տալ շաքարի բարձր պարունակությամբ բորդո տեսակներին:

Նախուտեստը մատուցվում է սառը վիճակում, նախընտրած սոուսով:

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_3-4 ճակնդեղ

_100-120 գ կաթնաշոռ

_1 թեյի գդալ բուսական յուղ

_50 գ ընկույզ

_աղ և թարմ կանաչիներ` ըստ ճաշակի

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել ճակնդեղը և լվանալ, դնել կաթսայի մեջ և եփել 20-25 րոպե, շաքարով` քաղցրության համար: Այնուհետեւ կտրուկ սառեցնել սառույցով ջրի մեջ: Ջերմաստիճանի կտրուկ փոփոխության պատճառով արմատապտուղը դառնում է հյութալի և փափուկ:

_Դրանցից յուրաքանչյուրի մեջ փորել փոքր խորշեր և դնել յուղած ձևամանի մեջ:

_Խորը ամանի մեջ միացնել ցանկացած յուղայնությամբ կաթնաշոռ, բուսական յուղ և կտրատած ընկույզ: Կարող եք ավելացնել ցանկացած այլ համեմունքներ, որոնք ձեզ դուր են գալիս:

_Եփած ճակնդեղը լցոնել պատրաստված կաթնաշոռի խառնուրդով և ձևամանը դնել ջեռոցում 10-15 րոպե 180-200 C ջերմաստիճանում:

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով

_Նայեք խորտիկին. Հենց այն ձեռք բերի վարդագույն երանգ, կարող եք հանել ջեռոցից:

_Անպայման թողեք պատրաստի ուտեստը սառչի, քանի որ այն մատուցվում է միայն սառը վիճակում:

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով

Մատուցելիս ըստ ճաշակի ավելացնել կտրատած թարմ կանաչներ: Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք ավելացնել նաև անանուխի մի քանի թարմ տերև:

Ճակնդեղը կաթնաշոռով և ընկույզով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք