Համեղ ճակնդեղով աղցան. Ամեն օրվա համար պատրաստեք այս վիտամինային աղցանը ընդամենը 7 րոպեում

ճակնդեղով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Համեղ ճակնդեղով աղցան. Դուք կսիրահարվեք այս բանջարեղենին:

Պարզ աղցանի մեր բաղադրատոմսը կօգնի ձեզ վարժվել այս բանջարեղենին:

Ինչպես ցույց է տալիս պրակտիկան, ճակնդեղը մարդկանց սիրելի բանջարեղեններից չէ։ Շատ ավելի լավ մարդիկ են վերաբերում կարտոֆիլին, գազարին և սոխին: Այնուամենայնիվ, ճակնդեղը պետք է ներառվի ձեր սննդակարգում, քանի որ այն նպաստում է օրգանիզմում շատ օգտակար վիտամինների և հանքանյութերի ավելացմանը։

Ընդ որում, ճակնդեղը ցանկալի է օգտագործել ոչ թե ապուրի, այլ տարբեր աղցանների մեջ։ Այսպիսով, օգտակար հատկությունների տոկոսն ավելի բարձր է ստամոքսում ներծծվելու համար։

Բազուկը կօգնի ազատվել մարմնի ճարպից, քանի որ այն նվազեցնում է արյան մեջ տրիգլիցերիդների մակարդակը։ Բացի այդ, բանջարեղենն ի վիճակի է թուլացնել ճնշումը, բարձրացնել հեմոգլոբինի մակարդակը։

ճակնդեղով աղցան

Համեղ ճակնդեղով աղցան. Բաղադրիչները

_ ճակնդեղ — 420 գ

_ աղ — 1/ 4 թեյի գդալ

_ սխտոր — 2 մեխակ

_ բուսական յուղ — 3 ճաշի գդալ

_ մաղադանոս — մի փունջ

_ աղացած սև պղպեղ — մի պտղունց

_ ընկույզ — 30 գ

_ բալզամիկ քացախ — 1 ճաշի գդալ

_ սալորաչիր — 60 գ

ճակնդեղով աղցան

Համեղ ճակնդեղով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_ Ճակնդեղը եփել մինչև պատրաստ լինի, հանել կեղևը և մանրացնել քերիչի միջին ատամների վրա։

_ Մաղադանոսը մանր կտրատել, ավելացնել ճակնդեղին, մի երկու պճեղ սխտոր անցկացնել ճզմիչով։

_ Ընկույզը պետք է մանրացնել ոչ շատ փոքր փշրանքների վիճակի։

_ Նախապես շոգեխաշած սալորաչիրը կտրատել փոքր բարակ շերտերով:

_ Աղցանին ավելացնել սալորաչիրն ու ընկույզը, համեմել բալզամիկ քացախով և բուսական յուղով։

_ Աղ անել աղցանին, ավելացնել սև պղպեղ և լավ խառնել։

ճակնդեղով աղցան

Արդյունքում ստանում ենք ճակնդեղով պարզ, թեթև և առողջարար աղցան։

Այն չի պարունակում ավելորդ մթերքներ, որոնք վնասակար ազդեցություն կունենան օրգանիզմի վրա։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

7 աղցան պահքի համար

Խնդրում ենք Գնահատեք