Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ. Դուք հաստատ չեք պատրաստել նման ուտեստ, բայց խորհուրդ եմ տալիս փորձել

Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե ​​ցանկանում եք ինչ-որ նոր և օրիգինալ բան պատրաստել, խորհուրդ եմ տալիս փորձել այս բաղադրատոմսը՝ Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ։

Ճակնդեղով ջեռեփուկ պատրաստելու համար պետք է ընդամենը այն քերել ու խառնել կաթնաշոռի հետ:

Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ
Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ խաշած ճակնդեղ 3 հատ

_ կաթնաշոռ 400 գ

_ թթվասեր 100 գ

_ սպիտակաձավար 2 ճաշի գդալ

_ ձու 2 հատ

_ 1 պտղունց աղ

Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ
Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

_ Կաթնաշոռը խառնել ցանկացած յուղայնությամբ թթվասերի և ձվի հետ։

_ Լցնել երկու լիքը ճաշի գդալ սպիտակաձավար, աղ անել և զանգվածը խառնել մինչև հարթ լինի։

_ Թողնել 15 րոպե, որպեսզի ձավարը լավ ուռչի։

_ Քերել ճակնդեղը խոշոր քերիչով և լավ խառնել կաթնաշոռի զանգվածի հետ։

_ Վերցնել բարձր կողքերով փոքրիկ ձևաման, զանգվածը լցնել մեջը, հարթեցնել։

_Ձևամանը դնել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխել մոտ 20 րոպե, բայց ժամանակը կախված է ձեր ջեռոցի բնութագրերից։

_ Հենց ձևամանի մեջ կտրատել չափաբաժիններով և մատուցել տաք կամ սառը վիճակում, երկու տարբերակներն էլ հավասարապես ախորժելի և համեղ կլինեն։

Ճակնդեղով և կաթնաշոռով ջեռեփուկ
Նման հրաշալի և անսովոր ջեռեփուկի համար պատրաստեք սխտորի սոուս մայոնեզով և քերած թթու վարունգով, կամ պատրաստեք ցանկացած կողմնակի ճաշատեսակ։ Հատկապես համեղ է կարտոֆիլի պյուրեով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Յուրահատուկ համեղ վինեգրետ

Խնդրում ենք Գնահատեք