Մարինարա սոուս. Համեղ պահածո իտալական բույրերով

Մարինարա սոուս Պահածոներ

Մարինարա սոուս. Համեղ պահածո իտալական բույրերով

Իտալական Մարինարա սոուսը լավ է համակցվում ոչ միայն աղացած մսով մակարոնեղենի, այլ նաև պիցցայի, խորոված մսի և թխած բանջարեղենի հետ:

Ժամանակատար է այն ամեն անգամ տեղում պատրաստելը: Հետևաբար, ինձ պես սիրողական խոհարարները չեն կարող առանց այս պահածոյի:

Մարինարա սոուս

Մարինարա սոուս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Լոլիկ 2 կգ
  • Սոխ 2 հատ
  • Տոմատի մածուկ 100 գ
  • Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
  • Սուսամբար 2 թեյի գդալ
  • Ռեհան 2 թեյի գդալ
  • Դափնու տերև 1 հատ
  • Սխտոր 2 պճեղ

Մարինարա սոուս

Մարինարա սոուս

Մարինարա սոուս. Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկի վրա եռացրած ջուր լցնել: Դրանից հետո քամել այն և վրան լցնել սառցաջուր:
  2. Մաքրել լոլիկը և լցնել կաթսայի մեջ: Տրորել դրանք բլենդերով:
  3. Մաքրել սոխը, կտրել փոքր խորանարդներով: Ձիթապտղի յուղը տաքացնել մեծ տապակի մեջ:
  4. Տապակել դրա մեջ սոխը՝ մինչև փափկի, 2 րոպե անց սոխին ավելացնել տոմատի մածուկը:
  5. Եփել մի քանի րոպե՝ խառնելով: Հետո լոլիկի խյուսը լցնել տոմատի մածուկով սոխի վրա:
  6. Խառնել ամեն ինչ և թուլացնել կրակը: Եփել, երբեմն խառնելով, 5 րոպե:
  7. Այժմ պատրաստուկին ավելացնել բաղադրիչներում նշված բոլոր համեմունքները և ճզմած սխտորը:
  8. Եփել սոուսը նույն, թույլ կրակով մոտ 5 րոպե:
  9. Այդ ընթացքում բանկաները ստերիլիզացնել ցանկացած եղանակով, որը ձեզ դուր է գալիս:
  10. Կարելի է ստերիլիզացնել բանկաները միկրոալիքային վառարանում:
  11. Ժամանակն անցնելուց հետո սոուսից հանել դափնու տերևը:

Մարինարա սոուս

Պատրաստի Մարինարա սոուսը լցնել բանկաների մեջ, փակել կափարիչներով: Թող բանկաները սառչեն, իսկ հետո դրեք պահածոն սառը տեղում:

Անձամբ ես միշտ մի բանկա եմ պահում սառնարանում, ամեն դեպքում:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Դդումով ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք