Մարինացված շամպինիոններ սեփական հյութի մեջ

Մարինացված շամպինիոններ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Մարինացված շամպինիոններ սեփական հյութի մեջ: Այս նախուտեստը իսկական դասական է: Մեկ անգամ պատրաստելով՝ դուք հավերժ կսիրահարվեք այս նախուտեստին և կրկին ու կրկին կպատրաստեք այն:

Սրանք բառացիորեն անհետանում են սեղանից մի ակնթարթում: Հաճելի ու նուրբ համ և անհամեմատելի հաճելի բույր:

Մարինացված շամպինիոններ

Մարինացված շամպինիոններ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Շամպինիոն 500 գ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
  • Քացախ 9% 2.5 ճաշի գդալ
  • Դափնու տերև 2-3 հատ
  • Բուրավետ պղպեղ 3 հատ
  • Սև պղպեղ 15 հատ
  • Սխտոր 3-4 պճեղ
  • Սոխ 1 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Բուսական յուղ 1-2 ճաշի գդալ
  • Սամիթի սերմեր ըստ ցանկության
  • Ջուր 1 ճաշի գդալ

Մարինացված շամպինիոններ

Մարինացված շամպինիոններ. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակներով, սխտորը կտրատել շերտերով, գազարը քերել խոշոր քերիչով:
  2. Կաթսայի մեջ լցնել աղը, շաքարավազը մեծ ամանի մեջ, լցնել քացախ, ավելացնել դափնու տերևները, բուրավետ և սև պղպեղի հատիկներ, ապա լցնել սոխ, սխտոր, գազար և սամիթի սերմեր՝ ըստ ցանկության:
  3. Այնուհետև լցնել նախապես լվացված սունկն այս մարինադի մեջ, մի քիչ ջուր լցնել, դնել վառարանի վրա և չափավոր կրակի վրա, ծածկած կափարիչով, եփել սունկը 7-8 րոպե:
  4. Կաթսայի պարունակությանն ավելացնել բուսական յուղ, կրկին ծածկել կափարիչով և եփել ևս 3-4 րոպե: Խառնել և թող սառչի մարինադի մեջ: Այնուհետև հեռացնել դափնու տերևները, որ ավելորդ դառնություն չհաղորդեն:

Սնկերի սիրահարների համար այս բաղադրատոմսն իսկական գտածո է: Հյուրերն անպայման էլի կխնդրեն սեղանին ավելացնել այդքան համեղ սնկերը:

Մարինացված շամպինիոններ

Մարինացված շամպինիոնները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ժուլիեն Սնկով և Հավի Մսով — Դասական Սնկով Ժուլյենի Բաղադրատոմս

Խնդրում ենք Գնահատեք