Մարինացված շամպինիոններ սեփական հյութի մեջ: Այս նախուտեստը իսկական դասական է: Մեկ անգամ պատրաստելով՝ դուք հավերժ կսիրահարվեք այս նախուտեստին և կրկին ու կրկին կպատրաստեք այն:
Սրանք բառացիորեն անհետանում են սեղանից մի ակնթարթում: Հաճելի ու նուրբ համ և անհամեմատելի հաճելի բույր:
Содержание
Մարինացված շամպինիոններ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Շամպինիոն 500 գ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
- Քացախ 9% 2.5 ճաշի գդալ
- Դափնու տերև 2-3 հատ
- Բուրավետ պղպեղ 3 հատ
- Սև պղպեղ 15 հատ
- Սխտոր 3-4 պճեղ
- Սոխ 1 հատ
- Գազար 1 հատ
- Բուսական յուղ 1-2 ճաշի գդալ
- Սամիթի սերմեր ըստ ցանկության
- Ջուր 1 ճաշի գդալ
Մարինացված շամպինիոններ. Պատրաստման եղանակը
- Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակներով, սխտորը կտրատել շերտերով, գազարը քերել խոշոր քերիչով:
- Կաթսայի մեջ լցնել աղը, շաքարավազը մեծ ամանի մեջ, լցնել քացախ, ավելացնել դափնու տերևները, բուրավետ և սև պղպեղի հատիկներ, ապա լցնել սոխ, սխտոր, գազար և սամիթի սերմեր՝ ըստ ցանկության:
- Այնուհետև լցնել նախապես լվացված սունկն այս մարինադի մեջ, մի քիչ ջուր լցնել, դնել վառարանի վրա և չափավոր կրակի վրա, ծածկած կափարիչով, եփել սունկը 7-8 րոպե:
- Կաթսայի պարունակությանն ավելացնել բուսական յուղ, կրկին ծածկել կափարիչով և եփել ևս 3-4 րոպե: Խառնել և թող սառչի մարինադի մեջ: Այնուհետև հեռացնել դափնու տերևները, որ ավելորդ դառնություն չհաղորդեն:
Սնկերի սիրահարների համար այս բաղադրատոմսն իսկական գտածո է: Հյուրերն անպայման էլի կխնդրեն սեղանին ավելացնել այդքան համեղ սնկերը:
Մարինացված շամպինիոնները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ժուլիեն Սնկով և Հավի Մսով — Դասական Սնկով Ժուլյենի Բաղադրատոմս