Մարինացված սալոր կոնյակով. Ձմռան համար պահածոյացրեք համեղ նախուտեստ

Մարինացված սալոր Պահածոներ

Մարինացված սալոր կոնյակով ձմռան համար ամեն անգամ պատրաստում եմ մրգի սեզոնին: Մանավանդ, որ բաղադրատոմսը ստերիլիզացում չի պահանջում:

Մարինացված սալորը միշտ հիանալի հավելում է թխած մսի, կծու և կծու սոուսների հավելում և պարզապես ինքն իրենով: Ձեզ դուր կգա այս բուրավետ նախուտեստը:

Մարինացված սալոր

Մարինացված սալոր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սալոր 2 կգ

_Մեխակ ըստ ցանկության՝ 9 հատ

_Պղպեղի հատիկներ 14 հատ

_Կոնյակ 3 ճաշի գդալ

_Սխտոր ըստ ճաշակի և ցանկության

Մարինադը պատրաստելու համար հարկավոր է.

_Ջուր 500 մլ

_Շաքարավազ 250 գ

_Քացախ 9% 7 ճաշի գդալ

Մարինացված սալոր

Մարինացված սալոր. Պատրաստման եղանակը

_Այս քանակի մթերքներից ստացվում է կես կիլոգրամանոց 3 բանկա: Ջուրը քամելիս  քանակը կարող է նվազել, ուստի ավելացրեք մինչև 500 մլ։

_Վերցրեք ցանկացած սորտի սալոր, խիտ, առանց վնասվածքների, կտրել մեջտեղից և հեռացնել կորիզները։

_Ստերիլիզացված բանկաների մեջ դնել համեմունքները և շարել սալորը:

Լցնել եռման ջրով, ծածկել կափարիչներով և թողնել 20 րոպե։

Ջուրը թափեք կաթսայի մեջ:

Մարինադի համար շաքարավազը լցրեք ջրի մեջ, հասցրեք եռման աստիճանի և լցնել քացախի մեջ, եփել 1 րոպե։

Մարինադը լցնել սալորով բանկաների մեջ, ամրացնել կափարիչները, շուռ տալ և փաթաթել մինչև սառչի:

Մարինացված սալոր

Մենք պահպանում ենք նկուղում կամ մառան:

Եթե ​​չեք ցանկանում երկար սպասել, կարող եք մեկ տարա պատրաստել և մեկ շաբաթով դնել սառնարանը, որպեսզի սալորը լավ մարինացվի։

Նման սալորը մսային ուտեստների համար լավագույն նախուտեստներից է, որը ոչ մի կերպ չի զիջում թթու սխտորին և վարունգին։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք