Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Ուտեստ, որն արդեն դարձել է մեր սեղանների դասական բաղադրիչը:
Այս ուտեստը շատ են սիրում գրեթե բոլոր տնային տնտեսուհիները: Նրբաթիթեղի մեջ թխելու հեշտ և արագ եղանակի շնորհիվ, հարկավոր չէ կեղտոտել մի կույտ ամաններ և կաթսաներ:
Կարտոֆիլը ստացվում է անուշահոտ, համեղ, ախորժելի: Չեք հավատո՞ւմ: Փորձեք այն, դուք կսիրեք այս եղանակը:
Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Բաղադրությունը.
- 600 գրամ խոզի միս (կարող եք վերցնել ցանկացած միս)
- 1 կգ կարտոֆիլ
- կանաչիներ
- համեմունքներ
- պապրիկա 1 պտղունց
- ուրց` ըստ համտեսի
- աղ, պղպեղ
- թթվասեր 1 բաժակ
- կանաչ սոխ, սամիթ ըստ ցանկության:
Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Լվանալ միսը, չորացնել, կտրատել մանր կտորներով: Վրան ցանել աղ, պղպեղ, պապրիկա, ավելացնել կանաչ սոխ, թթվասեր և 1 ժամով դնել սառնարանում:
- Կլպել և կտրել կարտոֆիլը շրջանակներով: Պատրաստի կարտոֆիլը շարել փայլաթիթեղի վրա (նախապես քսել այն բուսական յուղով), աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի:
- Փայլաթիթեղի վրա լցված շերտատված կարտոֆիլի վրա լցնել թթվասերի մեջ մարինացված միսը և մնացած սոուսը:
- Ծածկեք կամ փաթեթավորեք փայլաթիթեղով:
- 40 րոպե եփել ջեռոցում 200-220 ° C ջերմաստիճանի տակ:
Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ պատրաստ է, մատուցել տաք վիճակում, վրան ցանելով կտրատած կանաչիներ:
Բարի ախորժակ: