Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Ուտեստ, որն արդեն դարձել է դասական

Միսը և կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Ուտեստ, որն արդեն դարձել է մեր սեղանների դասական բաղադրիչը:

Այս ուտեստը շատ են սիրում գրեթե բոլոր տնային տնտեսուհիները: Նրբաթիթեղի մեջ թխելու հեշտ և արագ եղանակի շնորհիվ, հարկավոր չէ կեղտոտել մի կույտ ամաններ և կաթսաներ:

Կարտոֆիլը ստացվում է անուշահոտ, համեղ, ախորժելի: Չեք հավատո՞ւմ: Փորձեք այն, դուք կսիրեք այս եղանակը:

Միսը և կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ

Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Բաղադրությունը.

  • 600 գրամ խոզի միս (կարող եք վերցնել ցանկացած միս)
  • 1 կգ կարտոֆիլ
  • կանաչիներ
  • համեմունքներ
  • պապրիկա 1 պտղունց
  • ուրց` ըստ համտեսի
  • աղ, պղպեղ
  • թթվասեր 1 բաժակ
  • կանաչ սոխ, սամիթ ըստ ցանկության:

Միսը և կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ

Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Լվանալ միսը, չորացնել, կտրատել մանր կտորներով: Վրան ցանել աղ, պղպեղ, պապրիկա, ավելացնել կանաչ սոխ, թթվասեր և 1 ժամով դնել սառնարանում:
  2. Կլպել և կտրել կարտոֆիլը շրջանակներով: Պատրաստի կարտոֆիլը շարել փայլաթիթեղի վրա (նախապես քսել այն բուսական յուղով), աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի:
  3. Փայլաթիթեղի վրա լցված շերտատված կարտոֆիլի վրա լցնել թթվասերի մեջ մարինացված միսը և մնացած սոուսը:
  4. Ծածկեք կամ փաթեթավորեք փայլաթիթեղով:
  5. 40 րոպե եփել ջեռոցում 200-220 ° C ջերմաստիճանի տակ:

Միսը և կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ

Միս և կարտոֆիլ փայլաթիթեղի մեջ պատրաստ է, մատուցել տաք վիճակում, վրան ցանելով կտրատած կանաչիներ:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք