Այսօր տնական կոտլետներով չիզբուրգեր ենք պատրաստելու։
Содержание
Չիզբուրգեր Բաղադրիչներ
- Բուլկի-հացեր
- Թթվասեր — 100 գր․
- Տոմատի մածուկ — 50 գր․
- Աղացած միս — 500 գր․
- Սոխ — 1 գլուխ աղացած
- Ձու — 1 հատ
- Թարմ վարունգ և լոլիկ- 1-ական
- Թթու վարունգ
- Հազարի տերևներ
- Պրեզիդենտի Չիզբուրգեր պանիր — մի քանի շերտ
Տնական կոտլետներով Չիզբուրգեր քայլ առ քայլ
- Չիզբուրգերի համար հատուկ հացեր վաճառում են խանութներում, ցանկացած կլոր հացիկներով կարող եք պատրաստել
- Կիսում ենք դրանք մեջտեղից, շարում ենք այն ջեռոցի տապակի վրա և 100 աստիճանում մոտ 15 րոպե թողնում ենք որպեսզի չորանան, խրխրթան դառնան
- Իսկ մինչ այդ սոուսը կպատրաստենք
- 100 գրամ թթվասերին աղ և պղպեղ ավելացնենք
- Մոտ 50 գրամ տոմատի մածուկ ավելացնենք և լավ խառնենք
- Տնական չիզբուչրգերի մեջ կետչուպ-մայոնեզից խուսափենք այս սոուսի օգնությամբ
- Աղացած փափկամսի կողքին նաև մեկ գլուխ սոխ ենք աղացել
- Վրան աղ և պղպեղ ցանենք
- Մեկ ձու կոտրենք, բայց դասական կոտլետի պես կանաչի չենք լցնի, քանի որ այսքանն էլ արդեն շատ էր
- Իրականում ամերիկյան չիզբուրգերի կոտլետի մեջ միայն աղացած միս է, առանց սոխի կանաչիների կամ ձվի
- Բայց մենք հայավարի մի լավ կխառնենք մեր զանգվածը և սկսենք ձևավորել կոտլետներ
- Չիզբուրգերի համար կլորավուն խոշոր և տափակ ձև պետք է ստանանք, իսկ կենտրոնում մի փոքր փոսիկ կանենք, որպեսզի տապակվելու ընթացքում, եթե ուռչի կենտրոնում այս փոսիկի հաշվին հավասար մակերես կունենա արդեն, փքված չլինի
- Գազօջախի վրա միջին կրանին լավ տապակենք երկու կողմերից
- Գրեթե բոլոր սուպերմարկետներում առկա են չիզբուրգերի համար նախատեսված հալվող պանիրներ Պրեզիդենտ ֆիրմայից
- Մեզ հարկավոր է մի քանի շերտեր այս պանրից կոլետի տապակման ժամանակ, մի քանիսն էլ հետո կօգտագործենք
- Առանց այս պանրի կարծում եմ չիզբուրգերի համն ու հոտը հաստատ պակաս կլինի
- Կոտլետները շրջելուց հետո շարում ենք պանիրը յուրաքանչյուրի վրա, փակում կափարիչը, մեկ երկու րոպեից անջատում կրակը
- Արդեն բոլոր բաղադրիչները պատրաստ են, ժամանակն է հավաքելու մեր տնական համով հոտով չիզբուրգերները, որոնք ոչնչով չեն զիջի, անգամ համով և տնականությամբ կգերազանցեն դրսից գնածին
- Հիմքը արդեն չորացած հացի ներքևի մասն է, որի վրա քսում ենք մեր մածուկը մայոնեզ կետչուպին փոխարինող
- Այս շերտին հաջորդում է ալիքավոր հազարի տերևները՝ պարտադիր բաղադրիչների շարքից է
- Պարտադիր բաղադրիչների շարքից հաջորդը Պրեզիդենտի մեր չիզբուրգերների համար նախատեսված պանրի շերտերն են
- Անփոխարինելի համ ու հոտ են փոխանցում բուրգերներին թթու բաղադրիչը՝ թթու վարունգը կամ բարակ մալականի թթուն, ի դեպ կարող եք մի քանի օրվա ընթացքում այս օրերին մալականի թթու պատրաստել իմ հղումով, այն կթողնեմ տեսանյութի տակ
- Թարմ լոլիկի շերտեր ենք դնում
- Հաջորդը կոտլետների հերթն է, որքան տաք վիճակում լինեն այնքան համեղ կուտվեն չիզբուրգերները, վրան նորից մեր մածուկից կլցնենք
- Թարմ վարունգը կեղևով, մանր շերտատենք, մի քանի թարմ վարունգի շերտ էլ վրան շարենք
- Հազարի տերևներով էլ եզրափակենք և փակենք հացով, ամփոփելով այս համեղության պատրաստումը, դժվար է սպասել և դիմանալ գայթակղությանը, դժվար է մի փոքր էլ սպասելը, որպեսզի ահա այսպես երկու ձեռքով բռնել և ուտել
Չիզբուրգեր Տնական Կոտլետներով
Դե ինչ, բարի ախորժակ։