Մսի լցոն. Համեղ նախաճաշ կամ ընթրիք պատրաստելու հիմք

Մսի լցոն ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Մսի լցոն. Համեղ նախաճաշ կամ ընթրիք պատրաստելու հիմք

Թվում է, թե ի՞նչը կարող է լինել ավելի պարզ, քան մսով լցոնված ուտեստի բաղադրատոմսը: Տավարի միսը մանրացնել մսաղացով և վերջ: Իհարկե կարելի է անմիջապես վերցնել պատրաստի աղացած միս անհրաժեշտ քանակությամբ: Բայց լավ կլինի, եթե այն ինքնուրույն պատրաստեք: Այն բաղադրատոմսով կարող եք տարբեր ուտեստներ պատրաստել:

Մսի միջուկը գրեթե միշտ նույնն է. Հաջող բաղադրատոմսի շնորհիվ, դուք բացարձակապես չեք ցանկանա ինչ-որ բան փոխել: Միայն աղացած միս, գերադասելի է գառան միս և շատ սոխ: Հյութի հիման վրա է, որ նման հարուստ արգանակ է ստացվում արդյունքում:

Իսկ գաղտնի բաղադրիչը դմակի ճարպն է: Դուք կարող եք փոխարինել խոզի մսով, բայց մենք այնուամենայնիվ խորհուրդ ենք տալիս ճարպոտ դմակ փնտրել:

Մսի լցոն

Մսի լցոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Տավարի միս 1 կգ
  • Սոխ 1 կգ
  • Ճարպ 300 գ
  • Սև պղպեղ (աղացած) ՝ ըստ ճաշակի
  • Չաման՝ ըստ ճաշակի
  • Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Մսի լցոն

Մսի լցոն

Մսի լցոն. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել սոխը և մանր կտրատել այն: Միսը շատ մանր կտորներով կտրել: Խոզի կամ դմակի ճարպը  մանր կտրատել:
  2. Լցնել բոլոր կտրատած բաղադրիչներն ամանի մեջ և ձեռքերով տրորել ամեն ինչ:
  3. Հատուկ ուշադրություն պետք է դարձնել սոխին այնպես, որ այն հյութը դուրս տա: Ավելացնել աղ և պղպեղ:
  4. Նախքան չամանն ավելացնելը, անհրաժեշտ է այն մանրակրկիտ տրորել ձեռքերով, որպեսզի լավ բուրմունք ստացվի:
  5. Դրանից հետո կրկին ամեն ինչ խառնել ձեռքերով:
  6. Թող լցոնը մի փոքր մնա, ապա նորից խառնել: Մնում է միայն օգտագործել ցանկացած եղանակով:

Մսի լցոն

Մսի լցոն

Սա շատերի համար կարող է նորություն լինել, բայց մսի լցոնի այս բաղադրատոմսում կարևոր է ընտրել սոխը, որ այն հյութալի, թարմ լինի, որ շատ հեղուկ կտա: Հակառակ դեպքում աղացած մսին ստիպված կլինեք մի փոքր եռացած ջուր ավելացնել: Բավական է մեկ անգամ փորձել այս միջուկը՝ այնուհետև դրանով ամեն ինչ կեփեք: Խորհուրդ ենք տալիս դրանում համոզվել անձամբ:

Մսի լցոնը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Խորոված հավի կրծքամիս

Խնդրում ենք Գնահատեք