Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ. Բերանում հալվող միսը բոլորին կհիացնի

Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ամռանը կանաչիներով և սխտորով Մսով և կարտոֆիլով ուտեստը գրեթե բոլորի ամենացանկալի ուտեստների ցանկի առաջին համարն են։ Այն հագեցած է մսային հյութերով և կանաչիների բույրով։ Պարզապես զարմանալի նրբություն!

Այս ճաշատեսակը կգնահատեն երիտասարդ կարտոֆիլի բոլոր սիրահարները, ովքեր արդեն մի փոքր հոգնել են դրա պատրաստման ստանդարտ մեթոդներից։ Ահա թե ինչու այս բաղադրատոմսը արժե ավելացնել ձեր նախընտրելիների ցանկում:

Կերակուրն ավելի հաճելի դարձնելու համար հարկավոր է մոտավորապես նույն չափի կարտոֆիլներ վերցնել, որ դրանք հավասարապես շոգեխաշվեն։ Փոքր կարտոֆիլը լավագույն ընտրությունն է այս դեպքում։

Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ

Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ. Անհրաժեշտ Բաղադրիչներ

_Կարտոֆիլ 500 գ

_Տավարի միս 300 գ

_Սոխ 1 հատ.

_Կարագ 50 գ

_Սամիթ 0,5 փունջ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Համեմ 1 փունջ

Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ

Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Երիտասարդ կարտոֆիլը մաքրել՝ կեղևը հանելով։ Լավ լվանալ և լցնել ջրի մեջ։

_Միսը մանր կտրատել, տապակել մինչև բաց ոսկեգույն դառնալը՝ կարագով տաքացրած տապակի մեջ։

_Ավելացնել աղ, սև պղպեղ և աղացած համեմ։ Մանրակրկիտ խառնել։

_Կտրել սոխը կես օղակներով, լցնել մսի վրա և տապակել, մինչև փափկի։

_Վրան լցնել տաք ջուր, որպեսզի այն ամբողջությամբ ծածկի տավարի միսը:

_Եփել չափավոր կրակի վրա՝ կափարիչով ծածկված 1 ժամ։

_Ավելացնել մաքրած, ամբողջական երիտասարդ կարտոֆիլը:

_Եփեք ևս 20 րոպե։

_Սամիթը մանր կտրատել, լցնել կարտոֆիլի վրա։ Ամբողջը լավ խառնել և հանել վառարանից։

Մսով և կարտոֆիլով ուտեստ

Տավարի մսով տաք կարտոֆիլը լավագույնս մատուցվում է կաղամբի կամ վարունգով աղցանի հետ: Այս նախուտեստը ձեր ընթրիքը կդարձնի հավասարակշռված:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տավարի մսով ուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք