Շամպինիոններ մանանեխով. Այնքան համեղ է ստացվում, որ չեք հասցնի ավելացնել հաջորդ բաժինը, անգամ մարինադը կսրբեն:
Այնքան համեղ սունկ է ստացվում, որ չքնաղ համը նկարագրել հնարավոր չէ, պետք է միայն ճաշակել: Ես հաստատ խորհուրդ եմ տալիս փորձել, այս նախուտեստն առանձնանում է իր հատուկ հյութեղությամբ և համով:
Содержание
Շամպինիոններ մանանեխով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- 1 կգ թարմ շամպինիոններ
- 3 ճաշի գդալ պատրաստի մանանեխ
- 6 սխտոր պճեղներ
- ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել կանաչիներ
Մարինադի համար.
- 50 մլ բուսական յուղ
- 1 ճաշի գդալ 9% քացախ
- աղ մի քիչ ավելին, քան 0,5 թեյի գդալ
Շամպինիոններ մանանեխով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Լվանալ սնկերը հոսող ջրի տակ, չորացնել թղթի անձեռոցիկով:
- Տապակել թավայի մեջ, այնտեղ ավելացնելով բուսական յուղ, որպեսզի ավելորդ հեղուկը գոլորշիանա:
- Շատ մանր կտրատել սխտորը և կանաչիները:
- Խառնել տապակած սնկերին սխտորը և կանաչիները:
- Պատրաստել մարինադ. Խառնել բուսական յուղը, քացախը, աղը և մանանեխը: Խառնել ամեն ինչ:
- Հիմա սնկերը խառնել մարինադի հետ և դնել 8 ժամ սառնարանում:
- Այդ ընթացքում խորհուրդ է տրվում մի քանի անգամ խառնել սնկերը, որ համաչափ ներծծվեն և լիարժեք համ ձեռք բերեն:
Շամպինիոնները մանանեխով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ և համեղ տրամադրություն բոլորին:
Տեսանյութ
Համեղ ժուլիեն