Ունիվերսալ ֆարշ. Թեթև աղացած մսով խճողակ պելմենների և կոտլետների համար

Ունիվերսալ ֆարշ Պահածոներ

Ունիվերսալ ֆարշ. Թեթև աղացած մսով խճողակ պելմենների և կոտլետների համար

Երկար տարիներ չեմ գնում աղացած տավարի կամ խոզի միս, ճիշտ այն ժամանակվանից, երբ սովորեցի այս բաղադրատոմսը: Բոլորը գիտեն, թե որքան վնասակար ու ծանր կարող է լինել կարմիր միսը: Եվ ո՞վ կմտածեր, որ պելմենին կամ կոտլետը կարելի է պարզ ու հեշտ պատրաստել: Այնպես որ, ներկայացնում եմ ձեզ այս հետաքրքիր գաղափարը:

Այս ֆարշի բաղադրության պարունակում է հավի կրծքամիս, սունկ, սոխ, գազար և սխտոր: Դրան շնորհիվ ուտեստը ստացվում է հագեցնող և համեղ է, բայց ծանրության զգացում չի մնում ուտելուց հետո: Բազմաֆունկցիոնալ աղացած միսը կարելի է պատրաստել մեծ քանակությամբ և սառեցնել: Եվ երբ դուք կոլոլակներ, պելմենի կամ կոտլետներ պատրաստելու տրամադրություն ունեք, պարզապես հանեք մի բաժին պատրաստի միս սառցարանից:

Ունիվերսալ ֆարշ

Ունիվերսալ ֆարշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 1 կգ
  • Շամպինիոն 1 կգ
  • Սոխ 350 գ
  • Սխտոր 20 գ
  • Գազար 200 գ
  • Աղ 30 գ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի

Ունիվերսալ ֆարշ

Ունիվերսալ ֆարշ

Ունիվերսալ ֆարշ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրատել սունկը և սոխի կեսը, գազարը քերել խոշոր քերիչով:
  2. Բաղադրիչներն իրար խառնել թավայի մեջ, ավելացնել արևածաղկի ձեթ, խառնել:
  3. Միջին կրակի վրա պետք է խառնելով շոգեխաշել այնքան ժամանակ, որ մթերքների ավելորդ խոնավությունը գոլորշիանա:
  4. Խոշոր անցքերով մսաղացով անցկացնել պատրաստված բաղադրիչները, հավի կրծքամիսը, սխտորը և մնացած սոխը:
  5. Համեմել աղով, պղպեղով և խառնել բաղադրիչները:

Ունիվերսալ ֆարշ. Թեթև աղացած մսով խճողակ պելմենների և կոտլետների համար

Եթե ​​հնարավորություն ունեք, կարող եք ավելացնել մի քանի անտառային սունկ, օգտագործեք դրանք այս ֆարշը պատրաստելու համար: Ուտեստները դրա շնորհիվ շատ ավելի համեղ և անուշաբույր կստացվեն:

Տեսանյութ

Համեղ պելմենի

Խնդրում ենք Գնահատեք