Չերի լոլիկի պահածո ձմռան համար: Այս պահածոն պատրաստելը շատ հեշտ է: Լոլիկները հեշտությամբ տեղավորվում են բանկաների մեջ: Անհրաժեշտ չէ օգտագործել մեծ ծավալով տարաներ, ինչը շատ հարմար է: Բացի այդ, չերի լոլիկը ուտելու համար պատրաստ կլինի շատ ավելի արագ, քան սովորական լոլիկը:
Մենք պատրաստում ենք մարինադը ստանդարտ մթերքներից: Այն ինչ ներկայացրել ենք, կարելի է անվանել հիմնական, ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել ցանկացած համեմունք:
Թթու դրած չերին շատ հաճելի տեսք ունի սեղանի վրա: Դրանք լավ են համադրվում ցանկացած կողմնակի ուտեստի և մսամթերքի հետ:
Ապրանքների հաշվարկը նշված է 500 մլ-ոց 2 բանկայի համար:
Содержание
Չերի լոլիկի պահածո ձմռան համար. Բաղադրությունը
- Չերի լոլիկ 500 գր
- Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
- Քացախ 9% 1.5 ճաշի գդալ
- Դափնու տերև 1 հատ
- Բուրավետ պղպեղ 3 հատ
- Մաղադանոս 2 ճյուղ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Ջուր 700 մլ
Չերի լոլիկի պահածո ձմռան համար. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ լոլիկը, մի փոքր չորացնել, պոկել պոչերը:
- Մաքրել բանկաները սոդայով, մանրէազերծել և ամբողջությամբ չորացնել: Կափարիչները մի քանի րոպե եռացնել, դրանք նույնպես չորացնել:
- Լցնել մաղադանոսի վրա եռացող ջուր, պոկել տերևները, դնել բանկաների հատակին: Մաքրել սխտորի պճեղները, կտրել 2 կամ 4 մասի, նույնպես լցնել բանկաների մեջ:
- Այժմ չերի լոլիկները հնարավորինս սերտորեն տեղադրել տարայի մեջ: Աշխատեք չվնասել դրանք:
- Եռացնել ջուրը, լցնել այն լոլիկի վրա, մինչև բանկաների պռունկը: Թեթևակի ծածկել, մի կողմ դնել 10 րոպեով:
- Բանկաների հեղուկը քամել կրակի վրա դրված կաթսայի մեջ: Գցել պղպեղի հատիկները և դափնու տերևները, ավելացնել աղ և շաքար: Եփել մարինադը 2 րոպե, վերջում ավելացնել քացախը:
- Լցնել մարինադը բանկաների մեջ, թող գոլորշին դուրս գա կես րոպե: Այժմ կափարիչներն ամուր փակել: Ստուգել կափարիչների հերմետիկությունը, բանկաները շրջել գլխիվայր, սրբիչի վրա, մարինադը չպետք է արտահոսի կափարիչների միջով:
- Ծածկել տաք ծածկոցով և թողնել 24 ժամվա ընթացքում զովանալու: Դրանից հետո բանկաները կարելի շարել նկուղում:
Չերի լոլիկի պահածոն ձմռան համար պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խառը ԹԹՈՒ ենք Դնում, Կարտոֆիլ ենք Խաշելու